Pár napon belül megkapom a behívót a börtönbe. Mire számíthatok? 23 éves 172 magas,79 kiló vagyok. Kb fél éve kezdtem edzegetni, de verekedni nem tudok. Xsak tapasztalt embereket kérdezek.
Elsősorban fejben kell erősnek lenned. Fontos, hogy a legkülönfélébb emberek reakcióit, nonverbális jelzéseit azonnal le tudd olvasni, és tudj erre megfelelően reagálni.
Nem tudom, mennyire mozogtál bűnöző társaságban előtte, de nem ártana addig is a börtönszlenget áttanulmányoznod. Csak hogy tudd, mikor vagy épp "felkérdezve".
Fontos tudnod, hol a helyed, meg azt, kikkel nem érdemes összeszűrni a levet, de ha helyzet van, akkor abba bele kell állni. Mert ha nem, akkor azonnal vesztesz.
Azt is jó ha az eszedbe vésed, hogy bent nincsenek barátok, csak pillanatnyi érdekközösségek, de alapvetően mindenki a maga sorsa kovácsa. Fontos, hogy elfogadd ezeket, meg az egyéb bent uralkodó normákat, szokásokat, mert megváltoztatni, elmenekülni úgy sem tudsz előle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!