Én 130 kilo vagyok de nem a kövérségem miatt hanem mert 2m magas vagyok és testépítéssel foglalkozok de nem találok nekem való mtb-biciklit mert nem túl erősek szét tekerem őket recsegnek ropognak az újabbak is?
Lehet erre a sportban hamarabb fognak válaszolni.
Attól függ mire akarod használni.Szerintem valami komolyabb aluváz, duplafalú normális terepre kitalált felniknek bírniuk kell a súlyodat, ha nem állatkodsz.
Titanvazat keruld....nekem 2is megadta magat (carraro mtb elrepedt, morati outi ugyanugy)...
Versenykategoriat keruld, es a karbon alkatreszeket is...inkabb legyen nehez de tartos....kozepes aluvaz, alu kiegeszitok, deemax kerekek, saint/hone vagy Barmien freeride 2tanyeros hajtas, levegos 32es becsuszoju telo pl.reba, stb stb...szval inkabb konehez de atombiztos dh/fr alkatreszek
Sajna elkell hogy keserítselek, a legtöbb bringa 100kg-ig terhelhető. Egyedi gyártókkal kell probálkozni.
Hazai gyártó a yasec.
Esetleg probálkozhatsz gyári vázak megerősitésével.
De akkor is kérdés marad hogy mennyit bír az alkatrész...nyilván azok is ebben a suly birásban mozognak.
Bizonyos alkatrészek vannak amik birják a kiképzést,de teljes szett nem hiszem hogy lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!