Milyen alacsony bmi ertektol marad el a menstruacio?
Figyelt kérdés
#egészség #egészséges #zsír #táplálkozás #fogyás #testtömegindex #BMI #kiló #alacsony bmi #magas bmi
2016. aug. 1. 07:29
1/4 anonim válasza:
Kétlem, hogy erre lenne egy pontos szám. Valószínűleg egyéntől függ, és inkább tápláltságtól függ, mint a BMI-től. Lehet, hogy testzsír százalékban pontosabban meg lehetne becsülni, de azt még mérni sem egyszerű. Normálisan kell táplálkozni, és akkor nem fog felborulni a tested működése. Gebére koplalni magad meg teljesen felesleges, mert nem csak egészségtelen, csúnya is.
2/4 anonim válasza:
Nekem 17.8-18 körül maradt el. De szerintem ez alkattól függ.
3/4 anonim válasza:
Nekem 18 a bmi-m,teljesen rendben van a menzeszem,zsír is van rajtam itt-ott,de évek óta szeretnék hízni 5 kg-ot.
4/4 anonim válasza:
Ne akard megtapasztalni! 20 alá ne menj semmiképp!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!