Menstruáció után mennyit nőhetek még?
Figyelt kérdés
Nagyon alacsonynak érzem magam, mivel még csak 161/162 cm vagyok és szeretnék még nőni. Most nemrég jött meg, még csak egyszer volt. De szeretném még elérni legalább a 170 cm-t. Anyukámtól, mamámtól magasabb vagyok jó fél fejjel de az osztályban a sok fiú mellett picinek érzem magam. Ti mennyit nőttetek? Kérlek segítsetek a válaszaitokkal!
13/L
2015. okt. 8. 17:07
1/12 anonim válasza:
Ha elindul a mensi, legfeljebb 5-10 centi növésre számíthatsz. A fiúkhoz ne viszonyítsd magad, mert felnőtt korban nagyjából 13 centivel magasabbak a lányoknál. Tehát ha egy átlagos fiú magasságát szeretnéd elérni, neked kifejezetten magasnak kellene lenned.
2/12 anonim válasza:
Nem leszel 170. Én 14 évesen voltam 165, és utána már csak 3 centit nőttem.
38/N
3/12 anonim válasza:
Ja, és középen voltam a tornasorban. Nyilván te még lejjebb.
4/12 anonim válasza:
Mivel anyukádnál, nagymamádnàl már így is jóval magasabb vagy, ezért nem hiszem, hogy 2-3 centinél többet nőnél, az is lehet, hogy egyáltalán nem fogsz tovább nőni. Nem a menstruáció megjövetele miatt, hanem ha a családtagjaid is alacsonyabbak, akkor azt örökölhetted te is. Én 12 éves korom óta 159 cm vagyok, ez van, el kellett fogadnom. Szerintem a 170 cm már magas egy lánynak, sok előnyöd is származhat abból, ha alacsony vagy (bármekkora magassarkút hordhatsz majd, nem kell aggódnod, találsz e magasabb fiút;))
5/12 A kérdező kommentje:
3.
Én 2. vagyok a tornasorban.
Ja és apukám 168, viszont a papám 190 és a családból rá hasonlítok leginkább, tehát nem tudom. Alkatomban ő rá ütök.
2015. okt. 8. 17:34
6/12 anonim válasza:
Az apukádtól többet örökölsz mint a nagyszüleidtől.. Anyukád alacsony, nagymamád, apukád is.. Ha csak a nagypapád magas akkor valószínűleg alacsony maradsz. De 2 nagyszülődnek nem írtad le a magasságát... (ha meghaltak akkor is fontos hogy mekkorák voltak.
7/12 A kérdező kommentje:
Hát a nagymamám 155 körül van, a másik kettő nagyszülőm meghalt de a mamám 149-150, a papám pedig 166 körüli, magyarán alacsonyak
2015. okt. 8. 20:11
8/12 anonim válasza:
Én is 162 vagyok, amikor elkezdtem menstruálni olyan 160 lehettem:D Nem rossz szerintem ez a magasság nem szeretnék magasabb lenni. Szerintem te is békélj meg hasonlóval, nem hiszem hogy elérnéd a 170 centit. 18l
9/12 anonim válasza:
Alacsony maradsz.. De nincs ezzel baj ;)
10/12 anonim válasza:
Figyelj, egy időben én is sokat aggódtam ezen hogy nem akarok pici maradni, meg minden. De aztán utána néztem a neten pár sztár maggaságának, és megnyugodtam, hogy 160- 162 centi nem is számít picinek egy nőnél/ lánynál! A fiúknak a nagytöbbsége pedig égimeszelő, hozzájuk ne mérd magad ! :) 14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!