Attol hogy megjött még nőhetek?
Figyelt kérdés
Nem rég jött meg először, 150cm magas vagyok és 14 éves. Szerintetek ez miatt még nőhetek úgy 10 centit??2013. márc. 2. 10:25
1/12 anonim válasza:
Persze, hogy nőhetsz- ha a genetika engedi, nem tudom milyen magasak a szüleid, nagyszüleid. Nekem 10 évesen jött meg, akkor voltam kb. 155 centi, aztán végül 174 lettem 18 éves koromra :)
2/12 anonim válasza:
Persze, hogy nőhetsz! Gondolj bele, sok kislány már 9 évesen menstruál. Nem marad akkora, mint 9 évesen.
3/12 anonim válasza:
Attól, hogy valakinek megjött a vérzése, még nőhet. Ezen nem múlik. 14 évesen még növésben van a szervezet, de valóban, ahogyan az első írta, a genetika a lényeg, ha genetikailag alacsonyabb magasság van nálad bekódolva, akkor az is lehet, hogy nem nősz már, vagy csak egy kicsit. De akár több cm-t is nőhetsz még.
Nekem 10 és fél évesen jött meg a vérzésem és nőttem még azután, viszont 14 évesen voltam 160 cm és nem is nőttem már nagyobbra. Anyukámra ütöttem genetikában, aki szintén alacsony növésű.
4/12 anonim válasza:
Persze, nincs összefüggés a menstruáció és a magasságod között. :)
5/12 A kérdező kommentje:
köszi, mondjuk anyum is kb 160 centi...
2013. márc. 2. 11:01
6/12 anonim válasza:
Igen is van összefüggés. A lányoknál a végleges testmagasság kb. a menzesz megjövetele után 2 évvel alakul ki. Utána már nem fogsz nőni.
7/12 anonim válasza:
hány kiló vagy? a növés ütemének van köze a a súlyhoz.
és mikor jött meg pontosan? :)
8/12 anonim válasza:
Én annó nem nőttem már utána 160 cm vagyok. Viszont egyik barátnőm még 18 évesen is nött, na mondjuk ö 184 cm lett. Szóval semmi sem törvényszerű.
9/12 anonim válasza:
#7-es vagyok.
én sem nőttem azóta,miután megjött.
de most megint elkezdtem nőni,még reménykedek mert nem szeretnék 162-3 cm maradni.
10/12 A kérdező kommentje:
kb 3 napja, de en ezt most nagyon nem ertem, mert egyszer piros egyszer barna a folyasom.... de alig jon mjndkettobol....
2013. márc. 3. 06:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!