Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha esetleg börtönbe kell...

Ha esetleg börtönbe kell mennem, számíthatok arra, hogy úgy fogadnak a rabok mint ezt a fiút?

Figyelt kérdés

Debrecenben élek, sajnos van 1-2 ügyem amiért 1 fokon börtönt kaptam. Namost, ha Budapestre kerülnék vagy a Márianosztraiba, amik kemény börtönök és 10 személyes zárkába kerülnék, mennyi az esélye, hogy így fogadna a többi rab mint ezt a fiút és ugyanezek történnének velem is? Mert én egy visszahúzódó, csendes, gyengébb fizikumú magyar ember vagyok és félek rendesen. Nem véletlenül kérdezem. De szerintem valóságba ma nem így megy, mert ez egy film.

[link]

2022. júl. 29. 23:18
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
2022. júl. 30. 07:38
 22/39 anonim ***** válasza:
83%
Senki se írta még, hogy "Levike"?
2022. júl. 30. 08:25
 23/39 anonim ***** válasza:
100%

Te vagy az, Tajgi? :D

Egyébként a felvételen a tököli fiatalkorúak börtöne van, ami még a szocializmusban is egy hírhedten sz-r hely volt.

Manapság ez nem annyira jellemző.

Amúgy nem tudom, mit követtél el, de ha valami erőszakos bcs, akkor nem tudlak sajnálni, ha megagyalnak párszor odabent.

2022. júl. 30. 08:53
 24/39 A kérdező kommentje:

Nem erőszakos. Lopás. Bementem a Debreceni mecsetbe és elvittem az iszlámoktól 256 ezer forintot és 100 angol fontot, amit arra gyüjtöttek valszeg, hogy kézigránátot csináltassanak belőle és robbantsanak. Én meg megakadályoztam, mert meglovasítottam a pénzt. A rendőrök nem így gondolják, hanem úgy hogy szegény muszlim külföldi diákok orvostanhallgatók az egyetemen és adományra gyűjtöttek.

ITT Az ügyem: [link]

2022. júl. 30. 12:06
 25/39 Miss Endzsi ***** válasza:
84%
Levi, várd ki türelemmel.
2022. júl. 30. 12:12
 26/39 anonim ***** válasza:
91%

"ITT Az ügyem: [link]

Hm, egész jó a segged, nem lesz gond a böriben, ne aggódj! Manapság már nem akkora gáz a homoszexualitás, ha nem ellenkezel, talán egy idő után élvezni is fogod! Puszika!

2022. júl. 30. 12:21
 27/39 anonim ***** válasza:
100%
Eddig sajnáltalak, de már tudom ki vagy. Nyugi, 20 centis pénisszel olyan lyukat tágítanak a hátsódba, hogy elviheted magát a minaretet is benne.
2022. júl. 30. 12:38
 28/39 anonim ***** válasza:
100%
És tényleg a Levike!
2022. júl. 31. 20:37
 29/39 anonim ***** válasza:
100%
28: Ki az a Levike?
2022. júl. 31. 20:58
 30/39 anonim ***** válasza:
100%
29-es: egy helyi híresség, amolyan futóbolond. Egy piti tolvaj, aki úgy érzi, igazságtalan, hogy miután kipakolt egy muszlim közösséget, majd egy öltözőből ellopott egy csomó pénzt, nem bíznak benne a rendőrök Debrecenben.
2022. júl. 31. 21:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!