Ha esetleg börtönbe kell mennem, számíthatok arra, hogy úgy fogadnak a rabok mint ezt a fiút?
Debrecenben élek, sajnos van 1-2 ügyem amiért 1 fokon börtönt kaptam. Namost, ha Budapestre kerülnék vagy a Márianosztraiba, amik kemény börtönök és 10 személyes zárkába kerülnék, mennyi az esélye, hogy így fogadna a többi rab mint ezt a fiút és ugyanezek történnének velem is? Mert én egy visszahúzódó, csendes, gyengébb fizikumú magyar ember vagyok és félek rendesen. Nem véletlenül kérdezem. De szerintem valóságba ma nem így megy, mert ez egy film.
Te vagy az, Tajgi? :D
Egyébként a felvételen a tököli fiatalkorúak börtöne van, ami még a szocializmusban is egy hírhedten sz-r hely volt.
Manapság ez nem annyira jellemző.
Amúgy nem tudom, mit követtél el, de ha valami erőszakos bcs, akkor nem tudlak sajnálni, ha megagyalnak párszor odabent.
Nem erőszakos. Lopás. Bementem a Debreceni mecsetbe és elvittem az iszlámoktól 256 ezer forintot és 100 angol fontot, amit arra gyüjtöttek valszeg, hogy kézigránátot csináltassanak belőle és robbantsanak. Én meg megakadályoztam, mert meglovasítottam a pénzt. A rendőrök nem így gondolják, hanem úgy hogy szegény muszlim külföldi diákok orvostanhallgatók az egyetemen és adományra gyűjtöttek.
ITT Az ügyem: [link]
"ITT Az ügyem: [link]
Hm, egész jó a segged, nem lesz gond a böriben, ne aggódj! Manapság már nem akkora gáz a homoszexualitás, ha nem ellenkezel, talán egy idő után élvezni is fogod! Puszika!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!