Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Németországban élek és az új...

Németországban élek és az új munkaruhán egy szivárványos lmbtq logo van, amit én nem szeretnék viselni. Mit tehetnék? Ötletek?

Figyelt kérdés
Szóval nálunk kissé más a helyzet mint otthon. Itt ha valakinek véleménye van, ami eltér a mainstreamtől, akkor rögtön nácinak kiálltják ki. Ha nem állsz ki telljes mellszélességgel az lmbtq mellett, akkor homofób vagy. Most viszont szintet léptek, mert megkaptuk az új munkaruhát, amibe a szolidarítás jegyében bele van hímezve egy szívárványos lmbtq-s logó. Ezt kell hordani. Előre bocsátom, hogy nekem semmi bajom a melegekkel, de szerintem ez magánügy és én nem vagyok meleg. A cégnél kötelező a munkaruhát hordani. Most vettem egy mosolygós smile-s fejes jelvényt, azt kitettem a helyére, de rögtön rákérdeztek, hogy miért, és rámfogták, hogy homofób vagyok. Nem vagyok az. Semmi bajom velük, de reklámozni nem akarom őket. Felmondani emiatt nem akarok, de ezt hordani sem. Mit lehetne tenni? Ha bárkinek van valami ötlete köszönettel venném.

2022. júl. 6. 11:40
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
41%
#40: Akinek van egy minimális érzelmi intelligenciája és empátiája, az nem erőszakol rá másokra dolgokat, mert ő sem szeretné, ha ezt tennék vele.
2022. júl. 17. 20:55
 42/46 anonim ***** válasza:
54%
Én örülnék neki, ha a cégem kiállna az egyenlőség és a normális gondolkodás mellett.
2022. júl. 17. 21:00
 43/46 anonim ***** válasza:
15%
#42: Ami neked egyenlőség és normális gondolkodás, az másnak kivételezés és abszurd gondolkodás. De nyilvánvalóan nem érted meg, mivel képtelen vagy mások helyébe képzelni magad.
2022. júl. 17. 21:03
 44/46 Ocean7 ***** válasza:

26-os: 👍👍👍👍👍

Zseniálisan leírtad a gondolataimat. Olyan jól ahogy még én sem tudnám! Ha nem baj, akkor lopom a szöveged!

2023. júl. 22. 02:01
 45/46 Ocean7 ***** válasza:
0%

Kérdezõ! Mi lenne ha a szivárvány mellé kiraknál egy termékenységet jelképezö kitüzõt?

Meg mondjuk egy Jin and Jang kitūzõt a kettõ közé. Ezzel jeleznéd hogy elfogadod a cégvezetés akaratát, de elsõsorban az egyensúlyra törekszel. Persze mindezt csak addig míg nem találsz másik munkahelyet. Csak egy ötlet.

Amúgy mi a cég neve? Mi a profil?

2023. júl. 22. 02:20
 46/46 anonim ***** válasza:
100%
41 és 43. De akkor kb nem a cég dönti el h milyen legyen a munkaruha hanem az alkalmazottnak kellenne megmondania h miylen legyen a munakruha hisz ha neki nem tetszik a szin akkor panaszkodhat és még a céget veszik elő miatta? Gondolom egy fradi drukker beperelné azt a céget akinek lila-fehér a munkaruhája vagy más focicsapat szine a munakruha szine és nem zöld h Ő nem veszi fel és joga van zöldben dolgozni? EZt ugye nem gondoljátok komolyan?
2023. dec. 31. 18:39
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!