Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Németországban élek és az új...

Németországban élek és az új munkaruhán egy szivárványos lmbtq logo van, amit én nem szeretnék viselni. Mit tehetnék? Ötletek?

Figyelt kérdés
Szóval nálunk kissé más a helyzet mint otthon. Itt ha valakinek véleménye van, ami eltér a mainstreamtől, akkor rögtön nácinak kiálltják ki. Ha nem állsz ki telljes mellszélességgel az lmbtq mellett, akkor homofób vagy. Most viszont szintet léptek, mert megkaptuk az új munkaruhát, amibe a szolidarítás jegyében bele van hímezve egy szívárványos lmbtq-s logó. Ezt kell hordani. Előre bocsátom, hogy nekem semmi bajom a melegekkel, de szerintem ez magánügy és én nem vagyok meleg. A cégnél kötelező a munkaruhát hordani. Most vettem egy mosolygós smile-s fejes jelvényt, azt kitettem a helyére, de rögtön rákérdeztek, hogy miért, és rámfogták, hogy homofób vagyok. Nem vagyok az. Semmi bajom velük, de reklámozni nem akarom őket. Felmondani emiatt nem akarok, de ezt hordani sem. Mit lehetne tenni? Ha bárkinek van valami ötlete köszönettel venném.

2022. júl. 6. 11:40
1 2 3 4 5
 1/46 anonim ***** válasza:
32%

"tt ha valakinek véleménye van, ami eltér a mainstreamtől, akkor rögtön nácinak kiálltják ki"

Hehe, pont mint itthon. Csak itt nem nácinak, hanem ballibnek, komcsinak és a többi.

2022. júl. 6. 11:43
 2/46 anonim ***** válasza:
85%
Válts munkát! Ha valahol dolgozol, azzal a céget is képviseled.
2022. júl. 6. 11:51
 3/46 anonim ***** válasza:
44%
Állj ellen, nem erőltethetnek rá egy olyan jelkép viselésére, amit te nem képviselsz. Viseld nyugodtan a jelvényt. Miért nem állnak ki mondjuk azokért, akiket a származásuk vagy vallásuk miatt üldöznek?
2022. júl. 6. 11:53
 4/46 anonim ***** válasza:
38%

"Miért nem állnak ki mondjuk azokért, akiket a származásuk vagy vallásuk miatt üldöznek?"

Mert nácik. Szerintük senkit sem szabélyellenes a vallása vagy a származása miatt üldözni. Aki nem buzul az meg egy másik faj tagja.

2022. júl. 6. 11:59
 5/46 anonim ***** válasza:
46%
Mi az, hogy nem erőltethetik rá? A szerződésben elfogadta és aláírta, hogy kötelező a munkáltató által biztosított munkaruhát hordani. Ha a tescoban dolgozol, akkor olyan munkaruhát fogsz kapni, amin a tesco logója van, és nem mondhatod azt, hogy te ezt nem veszed fel, mert nem akarod reklámozni a tescot. Ha nem tetszik a munkaruha, szólsz, jelzed a problémád. Ha van megoldás akkor adnak másikat, ha nincs, akkor meg fogod magad és felmondasz. Ezrével találsz olyan munkahelyet, ahol nem kell szivárványos logót hordani. Olyan ez, mint a 24 órás munkarend vagy a 3 műszak, ha nem tetszik, akkor nem megyek ilyen helyre dolgozni, aztán meg van oldva.
2022. júl. 6. 12:02
 6/46 anonim ***** válasza:
17%
A német az Európa egy olyan söpredékfaja, amely ha eltűnne a föld színéről soha senkinek sem hiányozna. Épp ezért semmi olyan söpredék dolgot elfogadni ami némettől ered nem szabad. Mindig teljes erővel fel kell lépni ellenük!
2022. júl. 6. 12:06
 7/46 anonim ***** válasza:
78%
Én másik munkahelyet keresnék....
2022. júl. 6. 12:06
 8/46 anonim ***** válasza:
17%

"A német az Európa egy olyan söpredékfaja, amely ha eltűnne a föld színéről soha senkinek sem hiányozna. Épp ezért semmi olyan söpredék dolgot elfogadni ami némettől ered nem szabad. Mindig teljes erővel fel kell lépni ellenük!"

Na ez végre egy korrekt hozzászólás.

2022. júl. 6. 12:19
 9/46 anonim ***** válasza:
49%

Ilyenkor mi van?

Pestről is költözzel el?

Budapesti városháza:

[link]

2022. júl. 6. 12:36
 10/46 anonim ***** válasza:
70%
Én a helyedben nem hordanám, ha kirúgnak, keresnék másik munkát.
2022. júl. 6. 13:10
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!