A szegedi rendőrök tehetnek az ellen valamit ha valaki lejárató hadjáratot folytat ellenük?
Tegyük fel, hogy vkibe minden ok nélkül bele kötöttek a szegedi nyomozók aki ráadásul úgy gondolkodik mint Putyin... ezért ez a Putyin gondolkodású vki Facebookon, TikTokon meg még ezen az oldalon is írkál róluk, valós tényeket.
Tehetnek ez ellen vmit?
"ideje bevonulni Lipótmezőre."
Sajnos néhány éve bezárták.
Ezeket az embereket sosem értettem meg.
Én is tök egyedül csináltam végig a középiskolát. Általános felső tagozatban pedig konkrétan minden nap vertek a nagyok.
Mikor elmentem szakmát tanulni, felnőttképzésben, ott is én voltam a csicska, meg aki mindig egyedül ül, mert "számkivetett" ábrázatom van.
Mégsem lettem deviáns, nem akarom a világot megbüntetni, mert attól nem lesz jobb semmi.
Dolgozok, mellette tanulok, élem az életem egyedül.
Buliba alapból nem járok, úgyse jön oda hozzám senki, max megszúrkálni.. jobb nekem itthon.
Attól mert a nálad, kedves kérdező ordenáré nagy rumli van a toronyban, az nem attól van, mert te magányos vagy.
Alapból ilyen rosszindulatú, gonosz, bűncselekmény elkövetésére hajlamos kis Napóleon komplexusos emberke vagy, amit max a genetikára meg a neveltetésedre lehetne ráhúzni.
A fröcsögésed meg tök jó lesz előkészület bizonyításnak.
77!
Pedig csak ez az oka, hogy magányos vagyok!
Nem barátkozik velem senki!
Azt elhiszem, hogy ez az oka a magányodnak.
Csak te az előbb a viselkedésed és a tetteid magyaráztad azzal, hogy egyedül vagy.
Nem mindegy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!