A szegedi rendőrök tehetnek az ellen valamit ha valaki lejárató hadjáratot folytat ellenük?
Tegyük fel, hogy vkibe minden ok nélkül bele kötöttek a szegedi nyomozók aki ráadásul úgy gondolkodik mint Putyin... ezért ez a Putyin gondolkodású vki Facebookon, TikTokon meg még ezen az oldalon is írkál róluk, valós tényeket.
Tehetnek ez ellen vmit?
Te vagy az, aki
1.A bíróságon összeverekedett a felperes bátyjával? A lány jelentett fel zaklatásért.
2.Valakinek direkt az utcájába ment sétálgatni, mert az megszakította vele a kapcsolatot; s arról érdeklődött, ezt megtilthatják-e neki?
3.Úgy gondolja, hogy mindenki ellene van, titkos weboldalt működtetnetek, amihez mindenki kapott hozzáférést a városban, hogy tudják kit kell szidni, leköpni, kiközösíteni.
4.Úgy véli, a Gyakorira azért írnak ki kérdéseket, hogy tudassák vele, hogy figyelik.
Melyikek a te kérdéseid?
Nyugi, erre is meg vannak a módszereim...
Ki mondta, hogy telefonnal veszem fel őket?
Am meg Szegedre 3 telefonnal szoktam menni...
43!
Ez a felperes bátyja:
Am meg előre kitervelten vertem el őket pont ott, mert előtte hónapokon át fenyegettek olyannal is, hogy elföldelnek...
Szted miért akartam Levikével közös rablást?
A rablás közben eltettem vna láb alól Lovászit és rákentem vna Levikere mint rabló gyilkosság
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!