Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » A szegedi rendőrök tehetnek...

A szegedi rendőrök tehetnek az ellen valamit ha valaki lejárató hadjáratot folytat ellenük?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy vkibe minden ok nélkül bele kötöttek a szegedi nyomozók aki ráadásul úgy gondolkodik mint Putyin... ezért ez a Putyin gondolkodású vki Facebookon, TikTokon meg még ezen az oldalon is írkál róluk, valós tényeket.

Tehetnek ez ellen vmit?

2022. júl. 3. 21:54
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/81 anonim ***** válasza:
100%
Mondom én, jobban járnak a rendőrök ha nem hivatalosan járnak el hanem kicsit megagyalnak éjjel az erdőben. Csak hogy tudd szoktak ilyet csinálni ha valaki az agyukra megy.
2022. júl. 4. 07:00
 12/81 anonim ***** válasza:
100%
#12 Nagyon félünk tőled....
2022. júl. 4. 07:02
 13/81 A kérdező kommentje:

Hát félhettek is, ha már Ti fepgyújtottátok a házam, viszonzom a szívességet!

Putyin meg remélem nem áll meg Ukrajnánál hanem szétbombázza a nyugatot is!

2022. júl. 4. 07:05
 14/81 anonim ***** válasza:
86%
Te tényleg nem vagy komplett, ideje bevonulni Lipótmezőre.
2022. júl. 4. 07:09
 15/81 A kérdező kommentje:

Vonulj be Te!

Pont a szegedi rendőrök egyik szakértője állapította meg, hogy teljesen rendben vagyok!

Csak Ti próbáltok itt engem sározni, provokálni!

Ez a Nyugat! Ez a felfogásotok!

2022. júl. 4. 07:13
 16/81 anonim ***** válasza:
89%

Valamit elhibázott, mert nem vagy rendben az biztos.

Először ugye volt a zaklatási ügyed, aztán óvodásbunyót rendeztél a bíróságon, most meg ide jössz alkalmatlankodni.

Csak nehogy te is úgy járj mint Levike, addig járt a korsó akarom mondani köcsög a kútra vagyis a rendőrségre míg meg nem sokallták és el nem intézték. Te is addig szórakozol a rendőrökkel míg nem kapsz olyat amit nem szeretnél.

2022. júl. 4. 07:56
 17/81 anonim ***** válasza:
100%

"A szegedi rendőrök tehetnek az ellen valamit ha valaki lejárató hadjáratot folytat ellenük?"

Mondjuk becsületsértés miatt újabb eljárást indítanak ellened.

Ilyen felfogással nem is tudom miért volt ellened zaklatási ügy.

2022. júl. 4. 07:59
 18/81 anonim ***** válasza:
100%
A nyugatot meg inkább ne sértegesd, mert keleten ököllel intézik a rendőrök az ügyeket.
2022. júl. 4. 08:00
 19/81 A kérdező kommentje:

Én egy kiképzett harcos vagyok, semmi esélyük a rendőröknek ellenem közelharcban!

18!

Semmit nem hibázott, Ti vagytok az aljas férgek!

Am gondoljodjatok már!

Ha vkit folyamatosan bántanak, kiközösítenek, lejáratják, feljelentik, senki sem barátkozik vele akkor mit vártok??

Jó hogy a köz ellen fog támadni!

De mint írtam, ennek meg is lesz a következménye egy nagyon súlyos bűncselekmény formájában!

2022. júl. 4. 08:08
 20/81 anonim ***** válasza:
100%

"Ha vkit folyamatosan bántanak, kiközösítenek, lejáratják, feljelentik, senki sem barátkozik vele akkor mit vártok?? Jó hogy a köz ellen fog támadni!"

Tudod van az a mondás hogy nem ezer emberrel van a baj hanem azzal egy eggyel. Ok nélkül senkit sem jelentenek fel, ha alaptalan akkor dobják is az ügyet a rendőrök nem foglalkoznak értelmetlen dolgokkal. De te olyat csináltál amit nem szabad.

Ja, kiképzett harcos vagy, kiképzett fotelszamuráj. A bíróságon már bemutattad nagyszerű képzettségedet.

2022. júl. 4. 08:11
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!