A szegedi rendőrök tehetnek az ellen valamit ha valaki lejárató hadjáratot folytat ellenük?
Tegyük fel, hogy vkibe minden ok nélkül bele kötöttek a szegedi nyomozók aki ráadásul úgy gondolkodik mint Putyin... ezért ez a Putyin gondolkodású vki Facebookon, TikTokon meg még ezen az oldalon is írkál róluk, valós tényeket.
Tehetnek ez ellen vmit?
"De mint írtam, ennek meg is lesz a következménye egy nagyon súlyos bűncselekmény formájában!"
Semmi gond, majd mész a böribe. Ez a kijelentésed meg plusz egy bizonyíték.
Sztem annak aki ellen történik már mindegy lesz, hogy én hova kerülök... :D
22.!
Ez Szegedi mentalitás, hogy akit nem akarnak azt nem fogadják be, mert nem szimpatikus... és igen, esetemben azzal az 1000 emberrel van a baj!
Biztosan nem fogunk találkozni, mert én nem megyek börtönbe!
Ezekért a nevetséges dolgokért, nincs Bíróság ami börtönbe küldene, én láttam olyat mikor a Bíró kioktatott egy ügyészt a tárgyaláson...
Sőt mondok jobbat, elítélni sem fognak!
Más esetben nem is lenne ez a csimbum cirkusz csak hát ugye a Szegedi Rendőrkapitány jó haverja ezeknek...
Csak ha majd elköveted azt a súlyos bűncselekményt akkor menni fogsz.
Amúgy nem lenne egyszerűbb ha moderálnád magadat? És akkor talán befogadna a közösség is.
Aha, mégis engedéllyel tartott fegyverrel a panelban lelőtt 2 embert úgy, hogy senki sem vette észre, mire a rendőrök utána eredtek már egy másik megyében volt... mire utolérték, inkább úgy döntött, hogy szent péternél vállal felelősséget...
Ennyit értek Ti szegediek, a csesztetéseitek meg a nyomozóitok...
Aki valóban bűnöző az a képetekbe röhög....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!