Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » A szegedi rendőrök tehetnek...

A szegedi rendőrök tehetnek az ellen valamit ha valaki lejárató hadjáratot folytat ellenük?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy vkibe minden ok nélkül bele kötöttek a szegedi nyomozók aki ráadásul úgy gondolkodik mint Putyin... ezért ez a Putyin gondolkodású vki Facebookon, TikTokon meg még ezen az oldalon is írkál róluk, valós tényeket.

Tehetnek ez ellen vmit?

2022. júl. 3. 21:54
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/81 anonim ***** válasza:
89%

"De mint írtam, ennek meg is lesz a következménye egy nagyon súlyos bűncselekmény formájában!"

Semmi gond, majd mész a böribe. Ez a kijelentésed meg plusz egy bizonyíték.

2022. júl. 4. 08:12
 22/81 A kérdező kommentje:

Sztem annak aki ellen történik már mindegy lesz, hogy én hova kerülök... :D

22.!

Ez Szegedi mentalitás, hogy akit nem akarnak azt nem fogadják be, mert nem szimpatikus... és igen, esetemben azzal az 1000 emberrel van a baj!

2022. júl. 4. 08:18
 23/81 anonim ***** válasza:
86%
#24 Ez mindenhol így van, hogy aki nem szimpatikus azt nem fogadják be. De szerintem Levikével jól megértenétek egymást, talán találkozni is fogtok a böriben. De előtte egy kis szappanos tágítást végezz.
2022. júl. 4. 08:19
 24/81 A kérdező kommentje:

Biztosan nem fogunk találkozni, mert én nem megyek börtönbe!

Ezekért a nevetséges dolgokért, nincs Bíróság ami börtönbe küldene, én láttam olyat mikor a Bíró kioktatott egy ügyészt a tárgyaláson...

Sőt mondok jobbat, elítélni sem fognak!

Más esetben nem is lenne ez a csimbum cirkusz csak hát ugye a Szegedi Rendőrkapitány jó haverja ezeknek...

2022. júl. 4. 08:22
 25/81 anonim ***** válasza:
86%

Csak ha majd elköveted azt a súlyos bűncselekményt akkor menni fogsz.

Amúgy nem lenne egyszerűbb ha moderálnád magadat? És akkor talán befogadna a közösség is.

2022. júl. 4. 08:25
 26/81 A kérdező kommentje:
Aha, Vitális Attila is ment, jah nem, már Lucifernél tett vallomást!
2022. júl. 4. 08:27
 27/81 anonim ***** válasza:
100%
Az is egy paprikajancsi ahogy te is.
2022. júl. 4. 08:43
 28/81 A kérdező kommentje:

Aha, mégis engedéllyel tartott fegyverrel a panelban lelőtt 2 embert úgy, hogy senki sem vette észre, mire a rendőrök utána eredtek már egy másik megyében volt... mire utolérték, inkább úgy döntött, hogy szent péternél vállal felelősséget...

Ennyit értek Ti szegediek, a csesztetéseitek meg a nyomozóitok...

Aki valóban bűnöző az a képetekbe röhög....

2022. júl. 4. 08:52
 29/81 anonim ***** válasza:
82%
#30 Most erre mit mondjak? Haverkodj te is Szent Péterrel....ha már beilleszkedni nem tudsz. Érdekes módon sokaknak mégis sikerült.
2022. júl. 4. 08:55
 30/81 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy tulajdonképpen mi az eredeti kérdés? Mert egyértelmű ha zaklatod a rendőröket akkor ők is fognak téged. Meg aztán hogyan tudnád őket lejáratni?
2022. júl. 4. 08:57
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!