A szegedi rendőrök tehetnek az ellen valamit ha valaki lejárató hadjáratot folytat ellenük?
Tegyük fel, hogy vkibe minden ok nélkül bele kötöttek a szegedi nyomozók aki ráadásul úgy gondolkodik mint Putyin... ezért ez a Putyin gondolkodású vki Facebookon, TikTokon meg még ezen az oldalon is írkál róluk, valós tényeket.
Tehetnek ez ellen vmit?
31!
Csak azoknak sikerül Szegeden akiknek sok pénze van!
33!
Az a pszichopata akit elvertem!
2 éve a saját bátyját fegyverrel küldte a csávójára Dorozsmán!
De bocs, Szegedem ez a ,,normális"
Most bukik ki a dolog...
Ti beálltok olyanok mögé, akiket nem is ismertek vagy alig csak azért mert rólam van szó... azt lexarjátok, hogy 1000 bizonyítékom van ami alátámasztja az állításaimat.
De ez egyébként meg sokkal korábbról jön, nem Lovásziék meg a verekedés óta tart hanem sokkal régebb óta... Lovásziék ezt tudták anno kihasználni, mert látták, hogy vmiért közellenség vagyok, nincs társasagom... ez vagytok Ti Szeged meg Algyő! Rászálltok vkire mert szimplán nincsen senkije, nincs pénze!
A nyomozóitok meg Columbonak hiszik magukat!
Ez olyan, mint amikor a gyerekek az oviban veszekednek, hogy kinek az apukája erősebb.
Az interneten én is szamuráj harcos vagyok.
"A nyomozóitok meg Columbonak hiszik magukat!"
Te meg Rambónak. De nem vagy az, hanem csak egy szegedi zaklató.
Jaj persze suttyomban. Azzal kezdik hogy ripityára törik a telefonodat. Mivel szakmabeliek tudják hogyan kell elkerülni a bizonyítékokat.
Aztán örülj ha nem a cigókat küldik rád, mert az még keményebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!