Mit lehet kapni,hogy ha egy csővest megverek/megölök önvédelemből?
Ez csak fiktív jellegű,vagyis tegyük fel:
Budapesten vagyok,blaha,mennék a utcán,oda jön nyilván egy csővike pénz kérni,meg hát minden,de én nem adok mert van mire költenem nekem is..
És mivel tuti hogy vagy alkoholista,vagy drogos,nekem jön..
Na lényegében elő kapom a dezodort/üveget a placról,és jól megruházom (verekedésben),és tegyük fel félre holtra vertem.
Jogilag mit kaphatok ha egy pl:csőves megverésért/megölésért?
21
Nyilván megértem amit mondasz,de ez nem a boyka hogy 20-ször beverünk a fejébe,és csak szédült kicsit.
Nyilván bunyó közben abban a 0,1 minutumban ő se fog leállni miközben ha most látja hogy élek,és ugyebár ő is fog engem csépelni,és lehet egy meg gondolatlan ütést (PL:jól térden rúgás ami ugyebár elpattanthat egy fontos ér,vagy egy meg dühből jövő koponya macipuszi)
"szevasz te mutáns gazdag &@@ccvcx> adjá ezres vagy elvágom a gizda nyakadat"
Én simán:"nem,van mire költenem,s..fej"
Kérdező, ha te halálos fenyegetésre se adsz egy ezrest, akkor miért fáj, hogy börtönbe mész?
Olyan szituációkat írsz le, amelyek a büdös életben nem történének meg.
Egyébként az az ésszerű, és életszerű, hogy amint lehetőséged van, elszaladsz.
A te esetedben mondjuk bepisilsz, és elszaladsz.
23
"VKérdező, ha te halálos fenyegetésre se adsz egy ezrest, akkor miért fáj, hogy börtönbe mész?"
Mivel leröviditve,szerintem fontosabb haza mennem,ügyebár jegyet venni,de amúgy nem is az hogy ezres sajnálom,hanem hogy érted,azért mégsem nincsenek szárnyaim haza repülni azért vágod.
"Olyan szituációkat írsz le, amelyek a büdös életben nem történének meg."
Mivel példáldoztam csak..
"Egyébként az az ésszerű, és életszerű, hogy amint lehetőséged van, elszaladsz."
Ja,hova?
Metró alájáróban,ahol a lépcsőn lerúg?
"A te esetedben mondjuk bepisilsz, és elszaladsz."
Ne magad nevében beszélj,már bocs,lehet hogy nem vagyok 2 méter 100 kiló és pesti vagány,de mégsem f..om össze magam..(főleg olyantól aki egy büdös senki)
"főleg olyantól aki egy büdös senki"
Na, ez volna a kérdés esszenciája.
Szerinted a csöves egy büdös senki, ezért az ő halála kevesebbet ér, meg lehet ölni.
Már rég leírtuk: nem így van.
25
Bocs hogy 2 hónap múlva írok,nem volt időm írni.
Nyilván megértem amit írsz,de azért bíró kinek fog hinni?
Aki már 20-szor volt dolga a törvényel,vagy akinek soha?
Honnan tudod, hogy volt rendőrségi ügye?
A szagáról?
27
Alapból mondom,az ilyen blahai csővesek 99,99%-a biztos nem új keletű dolog hogy börtön,főleg belülről..
De ahogy írtam,egy full szennyes,bedrogozott/ittas csővesnek ki hinne?
Vagyis most ami leírtam sztorit,szerinted kinek fog hinni?
Annak a alkoholista csőves,szkizo,stb bajos embernek,vagy a fiatal embernek,aki haza akart menni,de egy csőves megtámadta?
Egy full részeg, drogos csövest fellöksz, és kész.
Kikerülöd, és egy fára támad helyetted.
Szerintem írták korábban az aranyosságot, szóval ha a boncolás bizonyítja, hogy alkesz drogos volt, azzal csak azt bizonyítják, hogy szükségtelen volt megölni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!