Látva a filmet/olvasva a könyvet, még mindig fegyverellenes vagy?
Valóban akkora baj lenne, ha a lakosság meg tudná védeni magát és az országot?
Nyilván a "Há én nem óvasok könyvet, meg TV-m sincsen, de azé aszondom..." válaszokat lepontozom!
Csak az válaszoljon, aki legalább a filmet látta!
Szerintem jelenleg azért akarják begyűjteni a fegyvereket az USAban, mert hogy ha kitör a polgárháború ne lőjék annyira szitává egymást az emberek mint különben.
De nem hiszek abban, be lehet gyűjteni. Túl sok lesz az elveszett és nem találom meg ellopták fegyver, a titkos ajtó mögött vagy elásva.
Szerintem rossz ötlet lenne bevezetni, mivel az emberek 50% nem önvédelemre használná. Akkor lehetne sikeres a bevezetése ha szigorú szabályok hoz kötnék Pl IQ teszt ,psyhologiai teszt, lövészeti vizsga, reflex vizsga stb.-hez kötnék,de még így is hatalmas galibákat okozhat egy ellopott vagy elhagyott fegyver
Illetve az USA is tele van olyan esetekkel ahol a gyerek bement és szétlőtt mindenkit az iskolába, illetve ahol kirabolnak bankokat boltokat,
Persze ezen azért a háborus helyzet változtathat, de akkor is
IQ teszt ,psyhologiai teszt, lövészeti vizsga, reflex vizsga stb.-hez kötnék
Ez mind megvan a rendőrségen is.
És sajnos nem egy (fiatal, 18-23 év közötti) rendőr tanulótól vagy pr őrmestertől hallottam olyan dolgokat a fegyverével kapcsolatban, hogy a hajam égnek állt. Elborult, beteg emberek járnak közöttünk pszichológia vizsga, IQ teszt, reflexteszt ide vagy oda. :(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!