Ez nem minősül lopásnak, ugye?
Figyelt kérdés
Anyukám nem engedi, hogy eggyel jobb kávéfőzőt vegyek, mint ami van.
Viszont évente el szoktunk menni itthonról kikapcsolódni valamelyik apartmanba.
Pont eggyel jobb kávéfőző van ott (kb 10-15 ezerrel drágább csak.)
Arra gondoltam, hogy én elviszem a sajátomat és kicserélem azzal.
Végülis nem lopom el, hanem KICSERÉLEM, nem?
A törvény csak a lopást bünteti, kicserélésről szó sincs.
Sőt, ha olyan helyre mennénk ahol nem látnak jól, talán észre sem veszik, hogy a csere megtörtént, ugyanis a két kávéfőző eléggé hasonló esztétikai szempontból.
ma 15:08
2/6 anonim válasza:
Ez lopás, akárhogy is próbálod meg idealizálni.
3/6 Molyember válasza:
Gondolom, olyan tíz éves lehetsz. Próbáld elképzelni, hogy ezt valaki a te kávéfőződdel teszi. Lopásnak tartanád?
4/6 anonim válasza:
Jogtalanul elviszed más kávéfőzőjét, ez törvényileg lopás. Az, hogy te ott hagyod a tiéd, arra senki sem kért, sőt, ha kiderül, kérhetik, hogy távolítsd el onnan.
5/6 anonim válasza:
"Arra gondoltam, hogy én elviszem a sajátomat és kicserélem azzal."
Magyarán eltulajdonítod a másét.
Én is elvinném a ramaty képcsövest és elhoznám helyette a Plazmát a Média Marketből. Remélem ez sem lopás
6/6 anonim válasza:
Van egy penztarcam, amiben 10-15 ezerrel kevesebb forint van mint a tiedben, ha kicserelem, akkor az nem gaz ugye, ugy rendben vagyunk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!