Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ugye ebből nem lesz komoly baj?

Ugye ebből nem lesz komoly baj?

Figyelt kérdés
31 éves vagyok pszichiátriai problémákkal. Egy pszichiátriai alapitványnál megpróbáltak érzelmi ráhatással papírokat aláiratni velem. Ezt két héttel ezelőtt megtagadtam, és mérgemben fogtam minden általam aláirt papírt (mivel nekem nem volt egy példányom sem) és hazavittem. Majd egy tanárommal mentünk be az alapitványhoz, ahol kiderült hogy szabálytalanok, hiteltelenek a papírok, és nagyon félnek mióta nálam van a papír, nehogy bemutassam valami hivatalos helyen. Ugye a papírok elviteléért nem fognak lecsukni? Én csak védekeztem mert nekem semmiből nem volt példány, egyet írattak mindenből alá és az náluk volt.
2022. jún. 23. 11:47
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Törvény szerint az aláírt szerződésből mind a két félnek rendelkeznie kell egy példánnyal, legalább másolattal.
2022. jún. 23. 11:51
 2/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem, dehogy.

De mire akartak rávenni annál az alapítványnál?

Ugye nem szcientológus bandával kerültél szembe?

2022. jún. 23. 11:52
 3/22 anonim ***** válasza:
89%

Kérdező! nem bántásból, de kb. ötödszörre írod ki ugyanezt!

Legalább 10-20 ember válaszolt neked a korábbi kérdéseid alatt.

Mi értelme újra kiírni???

2022. jún. 23. 11:54
 4/22 anonim ***** válasza:
100%

2: pszichiátriai betegeket felkaroló alapítványnál van, ott kap kedvezményes albérletet is. De pattog, és nem bír magával, agresszíven viselkedik. Ezek után csodálkozik, ha ki akarják rakni a segítő programból.

Már hetek óta írogatja ki ugyanezt a kérdést.

2022. jún. 23. 11:57
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
Megírta: "pszichiátriai problémákkal"
2022. jún. 23. 11:59
 6/22 A kérdező kommentje:
Ez nem igaz hogy nem bírok magammal. Tanárommal együtt mentünk be, és látva a helyzetet, ő is engem támogat
2022. jún. 23. 12:17
 7/22 anonim ***** válasza:
70%
6: de ez nem teszi meg nem történtté azt, amit csináltál....
2022. jún. 23. 12:27
 8/22 A kérdező kommentje:
Ők lophatnak, csalhatnak, meg amit akarnak, és ezek szerint az a bűn hogy én hiteltelen papírokat vittem el amik egyrészt érvénytelenek, másrészt nem is kaptam belőle?
2022. jún. 23. 12:35
 9/22 anonim ***** válasza:
52%

Kérdező! Szedd már össze magadat!

Jogtalanság nem keletkeztet jogot.

ATtól, hogy ők esetleg törvénytelenséget követtek el, nem ad neked arra felhatalmazást, hogy törvényellenes dolgot cselekedj.

Azt meg nem te fogod eldönteni, hogy mi az érvénytelen....

2022. jún. 23. 13:21
 10/22 anonim ***** válasza:
2022. jún. 23. 14:36
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!