Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ugye ebből nem lesz komoly baj?

Ugye ebből nem lesz komoly baj?

Figyelt kérdés
31 éves vagyok pszichiátriai problémákkal. Egy pszichiátriai alapitványnál megpróbáltak érzelmi ráhatással papírokat aláiratni velem. Ezt két héttel ezelőtt megtagadtam, és mérgemben fogtam minden általam aláirt papírt (mivel nekem nem volt egy példányom sem) és hazavittem. Majd egy tanárommal mentünk be az alapitványhoz, ahol kiderült hogy szabálytalanok, hiteltelenek a papírok, és nagyon félnek mióta nálam van a papír, nehogy bemutassam valami hivatalos helyen. Ugye a papírok elviteléért nem fognak lecsukni? Én csak védekeztem mert nekem semmiből nem volt példány, egyet írattak mindenből alá és az náluk volt.
2022. jún. 23. 11:47
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Ez csak egy unatkozó libsi akiszerint simogassunk meg minden bolondot.
2022. jún. 24. 15:43
 22/22 anonim ***** válasza:

21: sajnos valóságos ember...

Nem fogom elárulni (érthető okokból), de a privi alapján a nicknevéből két kattintás volt megtalálni fb-profilját.

2022. jún. 24. 15:49
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!