Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Hol lehet feljelentést tenni...

Hol lehet feljelentést tenni magánorvosi ellátás kapcsán?

Figyelt kérdés

Júniusban le kellett mondanom egy vizsgálatot még aznap, amikor lefoglaltam.

A fele összeget ki kellett fizetnem, erre köteleztek. Még aznap a lemondását követően utaltam a 12.000 Ft-ot.

Semmiféle visszaigazolást nem küldtek azzal kapcsolatban, hogy a tartozásom kiegyenlítésre került.

Másnap sem vették fel, a 2. nap reggeltől estig csörgettem őket, mire végre felvették és mondták, hogy igen, látják, hogy bejött az utalás.

Követeltem, hogy küldjenek erről hivatalos igazolást, mert ez nem így működik.

Aztán a következő nap megérkezett az e-mail, hogy valóban nincs tartozásom.

Erre ma reggel kaptam egy levelet, hogy 100 valahány napja nem fizettem be és felszólítottak, hogy tegyek ennek eleget!

Ez nem tudom, miféle maffia módszer!

Hol tudom jelenteni a céget?

Köszi előre is!

ma 09:26
 1/4 anonim ***** válasza:
77%
Mi lenne, ha csak válaszolnál nekik, továbbítva az e-mailt, amit akkor küldtek, hogy figyu én már befizettem? Miért kellene rögtön feljelenteni?
ma 09:40
 2/4 anonim ***** válasza:
56%
Hivd fel oket ujbol es beszeld meg veluk.
ma 09:41
 3/4 anonim ***** válasza:
Ennyi miatt sehol. Mindenekelőtt továbbítanod kéne nekik az e-mailt, amiben korábban visszaigazolták a befizetést.
ma 09:58
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem is email és befizetésről számlabizonylat.
ma 10:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!