Online lehet feljelentést tenni egy külföldi állampolgár ellen? Vagy mindenképp el kell utaznom abba az országba ahonnan származik?
Bár valószínű már nem tudnék sokra menni mert sajnos nem friss az ügy.
Pár évvel ezelőtt külföldön fogdostak ami szerintem már zaklatásnak minősül... sajnos eleve pánikbeteg vagyok, amikor történt fel sem fogtam és csak majdnem egy évvel később mikor lett egy idegösszeroppanásom és akkor kezdtek el visszajönni a rossz emlékek PTSD formájában.
Az elmúlt években tűrtem de minden nap azon agyaltam hogy valahogy muszáj ezt megbosszulni.
Pár napja jutottam el arra a pontra hogy már nem bírom tovább, ezért először írtam a feleségének hogy megcsalta velem a férje miközben engem fogdosott... semmi válasz csak tiltás.
Aztán irt nekem az a kretén disznó hogy ne írjak a feleségének vagy Ő!!! jelent fel engem hamis vádakért meg zaklatásért.... nyilván tudtam hogy egy bűnöző állat de még undorítóbb módon reagált mint vártam...
úgyhogy most meg jobban gyűlölöm, már szana szét fenyegettem online és egyébként van is bizonyítékom pár fotó formájában.
Érdemes lenne ilyen helyzetben elutazni abba az országba ahol lakik és feljelenti főleg hogy van egy pár fotóm bizonyítékként?
Egyszerűen annyira undorodom tőle hogy muszáj tennem valamit.

“ Érdemes lenne ilyen helyzetben elutazni abba az országba ahol lakik és feljelenti főleg hogy van egy pár fotóm bizonyítékként?”
Erre most milyen választ vársz?
Minden ember más. Az érdemes, egy szubjektív megközelítés. Teljesen mást jelent neked, nekem, a szomszédnak az érdemes.
Nyilván, elfelejtetted beleirni, hogy melyik ország, de azért túl sokat nem számít.
Megjelensz a rendőrségen, hogy téged évekkel ezelőtt egy hapsi megfogdosott, amit te lefotoztál(ezt megint nem igazán tudom elképzelni, hogy történt) és ezért kiutaztál ide, hogy feljelentsd. Szerinted mit fognak reagálni?
“ ami szerintem már zaklatásnak minősül”
Zaklatás:
“ 222. § (1) Aki abból a célból, hogy mást megfélemlítsen, vagy más magánéletébe, illetve mindennapi életvitelébe önkényesen beavatkozzon, őt rendszeresen vagy tartósan háborgatja, ha súlyosabb bűncselekmény nem valósul meg, vétség miatt egy évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.”
Szerinted az, hogy megfogta a feneked, hogy minősül tartós, rendszeres háborgatásnak?
Te magad is tudod, hogy ezt el kell engedni. Gusztustalan dolog engedély nélkül másik emberhez nyúlni, de évekkel később másik országban ilyenbe belemenni…Főleg úgy érzem itt azért sok dolgot nem igazán tudunk, árulsz el…Engedd el.

1 nem fotó van róla hanem miközben videóztam aközben is fogdosott és sutyorgott a fülembe
Látni nem látszik semmi, de hallani hogy tiltakozom és az ő sutyorgasa is
A zaklatás pedig nem fenékmegfogas volt(bár az kva nagy zaklatás és évekkel később is megmarad a nőben)
Hanem a következők:
Többször arcon csókol váratlanul akaratom ellenére
A víz alatt maga felé húzott és hozza ért a testéhez a nemi szervem
Valamit többször megölelt hátulról természeten akaratom ellenére kerdes nélkül mint egy állat és hozzam nyomta magát.
Ez többszörös szexuális zaklatás...
nyilván azonnal tennem kellett volna valamit de ahogy írtam a sokk hatására nem tudtam
Ráadásul ez az egész Spanyolországban történt, a személy maga olasz....
És miután több év után kicsit kiakadva ráirok online akkor még neki all feljebb és ő kezd el fenyegetni hogy feljelent engem zaklatasert
Tehát nem csak egy bűnöző hanem még hülye is
Már az kicsit lenyugtatott hogy lefordítottam üzenetben, de főleg az után ahogy reagált ténylegesen elgondolkoztam hogy elmegyek Rómába ahol lakik és szépen fel lesz jelentve....
Szerinted milyen érzés ez egy nőnek ha ilyet tesznek vele aztán meg még annak a latornak áll feljebb?!
A felesége meg nem is válaszolt csak tiltott...
Életem végéig bennem marad ez.
Szerinted az, hogy megfogta a feneked, hogy minősül tartós, rendszeres háborgatásnak?
Tehát Ezt nyugodtan megtehetik a férfiak bármilyen nővel akárhol hiszen ez nem számít zaklatásnak ezek szerint

Én teljes mértékben igazat adok, hogy ez felháborító neked. Elfogadom 100%-ban, hogy ez így történt, és te mind végig elutasító voltál és semmilyen közeledést nem tettél.
Nyilván emelett meg rengeteg részlet nem ismert, de nem is kell.
De te is tudod szerintem, egy dolgot tehetsz. Túl lépsz, felejtesz.
Kiakarsz menni Rómàba, hogy Spanyolországban egy férfi arcon csókolt többször, meg magához húzott.
Ezt pedig alá akarod támasztani, egy videóval, amin semmi nem látszik, csak valaki suttogása hallatszik.
Szerintem sokkal jobban jársz, ha elkezded ezt feldolgozni.
Tehát így működik az ha egy nőhöz többször is hozzaernek, zaklatnak, egy olyan disznó akitől amúgy undorodik
Hátulról is átölelt és hozzam nyomta magát
És most amikor végre írok neki még annak a kreténnek all feljebb, a gyökér felesége letilt és nem érdekelni hogy megcsalták egy nála 20 évvel fiatalabb novel úgy hogy végig csak a szexuális zaklatás ment.... és akkor EZT dolgozzam fel, az a kreten meg el tovább és nem történik vele semmi... ok csodálatos
És a rendőrség is azt mondaná hogy hölgyem húzzon el ez semmi?

Nem. A rendőrség nem mondaná, hogy húzz el.
Nyilván, nem tudom Rómában hogy működik ez.
De nem gondolnám, hogy ebben az esetben sokkal másképp. Magyaroszágon nagyjából a következő lenne:
Megpróbálnák elmondani, amit én is. Hogy semmi bizonyíthatósága annak, amit állítasz, ezért engedd el. Ha te továbbra is megszeretnéd tenni a feljelentest, megteheted. Nagyon hamar, kapnál egy levelet, hogy lezárták a nyomozást. Nagyjából ennyi lenne.
Igazad van, sérelem élt téged. De őszintén…eddig kő alatt éltél? A világ nem igazságos, a jó nem győz mindig, a rossz nem mindig nyeri el méltó büntetését. Ez van sajnos.
“ EZT dolgozzam fel, az a kreten meg el tovább és nem történik vele semmi... ok csodálatos”
Ezen kívül rengeteg dolgot tehetsz, csak ez az, ami a leglogikusabb és valószínűleg neked is ez hozza el a békét leghamarabb. Az élet sajnos nem igazságos.
Ezen kívül rengeteg dolgot tehetsz.
Na akkor segíts ebben
Mert látod hogy a felesége ugyanolyan undorító mint ő maga és leszarja hogy megcsalták és csak letilt.
Ha meg önbíráskodom akkor meg én megyek a börtönbe
Persze azzal foglalkoznának...
de ha valaki 6x zaklat szexuálisan egy lányt az nem gond
Ha tennék feljelentést, legalább benne lenne a rendszerben...

Elfogadom, hogy úgy történhetett részben, ahogy leírtad.
Azt nem tudni, mert nem írsz róla, hogy milyen alapon érezte úgy, hogy ezt megteheti.
Ismerned kellett közelebbről, hiszen több alkalomról írsz, sőt, az elérhetőségét is ismered.
Tudod, hányszor történt meg, pl., mikor kamasz/ fiatal lány koromban felkértek táncolni: jobban magához húzott, lejjebb csúsztatta a kezét, mint a táncstílus indokolta volna. Elhúzódtam, megmondtam, hogy EZT nem, “valamit félreértett”, otthagytam, nem volt újabb alkslom.
Az az érzésem, hogy pszichésen alapvetően rossz állapotban vagy, régi dolgokon is rágódsz, aránytalanul felnagyítod, és úgy véled, ha ezen az alakon bosszút állsz egy kéreltlen ölelésért, stb,. amit akkor és ott visszautasítottál, megnyugszik a lelked.
Nem tudsz bisszút állni, mert még az is lehet, hogy nem is emlékszik rád. Bizonyíthatatlan. Feljelent téged zaklatásért, s a látható pszichés problémáddal vissza is élve simán hárít.
Ez az undorító, szélsőséges meetoo-mozgalom kriminalizálta a férfi és a nő egymáshoz való közeledését.
Ez az évek múlva visszanyúlásos bosszúszomj kicsit hajaz rá.
Ne tedd, engedd el, mert kizárólag te , az egészséged látja kárát.
Javaslom egy jó terapeuta segítségét ebben a problémádban.
Valóban ismertem személyesen. És ez feljogosítja arra hogy ilyet tegyen?
Akkor láttam életemben másodjára
Nagyobb baráti társasággal voltam nyaralni és ő ott egy ilyen főszervező volt meg ismerte a club tulajt ahova mentünk bulizni.
Totál váratlanul ért hogy egyik éjszaka egyszer csak átölelt hátulról a buliban.
Majd amikor pár nappal később a medencében voltam szinten azon a helyen ahol a club is van bejött hozzam, beszélt valamit, majd a víz alatt megfogta a lábam és magához húzott
Ezekből én akkor alig éreztem bármit a sokk miatt.....
Természetesen nulla az az nulla százalékban vagyok hibás mint ahogy semmilyen nő nem az.
Ez egy patkány féreg aki ilyet megtesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!