Online lehet feljelentést tenni egy külföldi állampolgár ellen? Vagy mindenképp el kell utaznom abba az országba ahonnan származik?
Bár valószínű már nem tudnék sokra menni mert sajnos nem friss az ügy.
Pár évvel ezelőtt külföldön fogdostak ami szerintem már zaklatásnak minősül... sajnos eleve pánikbeteg vagyok, amikor történt fel sem fogtam és csak majdnem egy évvel később mikor lett egy idegösszeroppanásom és akkor kezdtek el visszajönni a rossz emlékek PTSD formájában.
Az elmúlt években tűrtem de minden nap azon agyaltam hogy valahogy muszáj ezt megbosszulni.
Pár napja jutottam el arra a pontra hogy már nem bírom tovább, ezért először írtam a feleségének hogy megcsalta velem a férje miközben engem fogdosott... semmi válasz csak tiltás.
Aztán irt nekem az a kretén disznó hogy ne írjak a feleségének vagy Ő!!! jelent fel engem hamis vádakért meg zaklatásért.... nyilván tudtam hogy egy bűnöző állat de még undorítóbb módon reagált mint vártam...
úgyhogy most meg jobban gyűlölöm, már szana szét fenyegettem online és egyébként van is bizonyítékom pár fotó formájában.
Érdemes lenne ilyen helyzetben elutazni abba az országba ahol lakik és feljelenti főleg hogy van egy pár fotóm bizonyítékként?
Egyszerűen annyira undorodom tőle hogy muszáj tennem valamit.
Nőként ilyet írsz???
ARÁNYTALANUL FELNAGYITOM?
Egy ujjal nem lehetne hozzaerni egy nohoz nehogy a f.szt hozza érinteni hátulról....
Hogyne emlékezne rám
Akire ennyire rá vagy kattanva arra nem emlékszel?
Be van szarva és egy féreg azért fenyeget. De tudja hogy zaklatott...

Rossz állapotban vagy, ezért gondolod, hogy az évekkel ezelőtti történés az oka.
A leírtak nem okozhattak akkora sokkot, hogy évek múlva ocsúdjál fel. Más lehet a valódi problémád. Azt kellene megkeresni, és kezelni.
Ezt nem rosszindulatól írom: keress egy pszichológust.
Te tényleg nő vagy?
Egy szexuális zaklatás olyantól akit bottal nem piszkalnek meg nem okoz olyan gondot?
Megölelt hátulról hozzam nyomva a f.aszát. Megfogta a lábam a víz alatt, a nemi szervem hozzacsapodott a testéhez...
ez neked nem elég?
Könyörgöm nők ezrei nem is emlékeznek arra hogy zaklatták őket mert így védekezik az agy
De ráadásul engem vallásoknak neveltek és számomra a legfontosabb hogy ne legyek könnyen kapható
És pont hozzam ér valaki aki vagy 20 évvel idősebb nálam akarom ellenére a semmiből így.
A gyomromat ki tudnám okadni tőle meg attól hogy hozzam ért. Majd még le is tagadja...
Ez nem elég trauma neked?

13# "Te tényleg nő vagy?
Egy szexuális zaklatás olyantól akit bottal nem piszkalnek meg nem okoz olyan gondot?"
Tényleg nő vagyok. A zaklatás zavart, vagy az hogy nem az eseted volt a férfi? Esetleg mindkettő...
A reakciód erősen megkésett, a feleségnek írni, meg elég aljas dolog volt, ne csodáld, ha letiltott.
Nem most kellene a gyomrodat kiokádani attól, hogy évekkel ezelőtt hozzádért, hanem akkor kellett volna határozottan a helyére tenni a pasit.
Tömegközlekedésben előfordult, hogy a tömeget kihasználva hasonlóan viselkedett egy beteges hajlamú férfi, ilyenkor az ember jelzi, hogy észrevette, és ha nem húzódik odébb botrány lesz! Ennyi általában elég is. Nem életszerű, hogy ettől akkora sokkot kaptál, hogy csak évek múlva tudsz róla beszélni. Ezért írtam, hogy a valódi ok más lehet.
És tényleg feljelenthet zaklatásért, mert ő tudja bizonyítani az üzeneteiddel, te meg nem tudod bizonyítani, hogy megtette, amit tett.
Ezen már túl kellett volna lépned, de egyre jobban belelovallod magad a bosszúállásba. Engedd el, ha nem tudod, akkor fordulj pszichológushoz.

Ez hogy történt pontosan: "Hozzá ért a testéhez a nemi szervem"? Férfi vagy, vagy a puncid kilógott a tangából? Mert ha nem egy homár pasi vagy, akkor el nem tudom képzelni, hogy miként tud egy nő nemi szerve hozzáérni egy pasihoz.
A másik: Azt írod, hogy Spanyololországban történt. No ott az ilyen tök természetes. (Svédország lenne a másik véglet, ott lenne keresni valód.) Spanyolországban a nők még büszkék is rá, ha egy pasi például rácsap az utcán a fenekükre. Olyankor visszafordulnak és mosolyognak egyet, mert ezzel érzik, hogy valóban nőiesek.
Nekem az az érzésem, hogy te valláskárosult vagy. A vallás vette el a józan ítélőképességed. A probléma tehát itt lehet.
A harmadik: Senki sem fog komolyan venni ennyi idő után. Ha tényleg olyan történt volna, ami problémás, akkor azonnal jelentened kellett volna. Mindenki azt fogja hinni, hogy csak ezzel akarod megzsarolni a pasit és így akarsz belőle pénzt kiszedni. Ezt sokan csinálják, de csak keveseknek jön be. Neked sem fog így.
Azért ez kemény
És csodálkoznak az emberek, hogy a nők nem mernek feljelentést tenni meg elhagyni a férjüket, mikor ILYENEKET írnak idegenek
Az áldozatot hibáztatják itt többen.
Elképesztő.
Nem lehet sokkot kapni akár egy erintestol? Felejtsem el hogy 5-6x zaklattak szexuálisan?!
Nem számít zaklatásnak????
Én vagyok az undorító amiért szóltam a feleségének?
Nem számít megcsalásnak?
Az a mindenit neki.
Spanyolországban ez semmi?
Büszkék rá a nők ha szexuálisan zaklatják őket?
Azt a mindenit neki.
Hat van egy rossz hírem. Én nem vagyok spanyol.
De akkor leírom még egyszer pontosan hogy miket tett meg velem 2-3 nap alatt amíg egy társaságba keveredtünk közös ismerős által.
És bizonyitekom meg van, mert 2 lány is látta amikor hozzam ért kerdes nélkül akaratom ellenére.
Illetve fotom is van amikor hozzam ér mert még az sem érdekelte hogy a medencénél fotoznak mikor megtette. Plusz a video.
Tehát nem megcsalás(mondjuk azt leszarom hogy mit csinál a kis feleségével) illetve nem szexuális zaklatás a következő:
Találkozáskor arcon csókol váratlanul mikor másodjára látjuk egymást, majd másnap ugyanez.
A víz alatt megfogja a combom és magához húz így nekiütközik a seggem és a vaginam is. Majd még ott is tartja a testem.
Egyer ölbe is vett és elvitt a medencéig.
Szórakozóhelyen többször megölelt hátulról és szorosan fogott, így hozzam dörgölve az egész testét és a fas.zát is. Ezt megtette 2x vagy 3x már nem emlékszem.
Nem zaklatás és nem megcsalás... az igen. Akkor majd ha a párotokkal megcsinálja ezt egy férfi vagy ennek a 10 százalékát, gondolom nem lennétek felháborodva.
Ha meg nőként ezt megcsinálná valaki egy másik novel, az olyan mindennapi dolog...
jezusom.
Én alapvetően pánikbeteg vagyok, a legkisebb dolgoknál is le szoktam fagyni. Ez akkora sokk volt, hogy sokáig nem is fogtam fel hogy mi történt.
Sok nő nem is emlékszik már soha vissza arra hogy zaklatták vagy megerőszakolták....
Olvassátok vissza hogy miket írtatok. Főleg a nő
Köszönöm a együttérzést.

Kérdező!
Mint mondtuk eddig is: NEKED PSZICHOLÓGUS KELL!
Most már biztos.
Akinek ilyen alacsony az érzelmi ingere, mint neked, hogy elég hozzád érni és te máris erőszakot kiáltozol, az ne menjen emberek közé!
Ha fellök valaki a járdán (véletlenül), akkor mit teszel?
Feljelented emberölési kísérletért?
GONDOLKODJÁL MÁR EGY KICSIT!
És nem, bmeg!
A megcsalás qurvára nem ez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!