Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Online lehet feljelentést...

Online lehet feljelentést tenni egy külföldi állampolgár ellen? Vagy mindenképp el kell utaznom abba az országba ahonnan származik?

Figyelt kérdés

Bár valószínű már nem tudnék sokra menni mert sajnos nem friss az ügy.

Pár évvel ezelőtt külföldön fogdostak ami szerintem már zaklatásnak minősül... sajnos eleve pánikbeteg vagyok, amikor történt fel sem fogtam és csak majdnem egy évvel később mikor lett egy idegösszeroppanásom és akkor kezdtek el visszajönni a rossz emlékek PTSD formájában.

Az elmúlt években tűrtem de minden nap azon agyaltam hogy valahogy muszáj ezt megbosszulni.

Pár napja jutottam el arra a pontra hogy már nem bírom tovább, ezért először írtam a feleségének hogy megcsalta velem a férje miközben engem fogdosott... semmi válasz csak tiltás.

Aztán irt nekem az a kretén disznó hogy ne írjak a feleségének vagy Ő!!! jelent fel engem hamis vádakért meg zaklatásért.... nyilván tudtam hogy egy bűnöző állat de még undorítóbb módon reagált mint vártam...

úgyhogy most meg jobban gyűlölöm, már szana szét fenyegettem online és egyébként van is bizonyítékom pár fotó formájában.

Érdemes lenne ilyen helyzetben elutazni abba az országba ahol lakik és feljelenti főleg hogy van egy pár fotóm bizonyítékként?

Egyszerűen annyira undorodom tőle hogy muszáj tennem valamit.

febr. 2. 18:03
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Ptsd?

Azonnal keress egy pszichológust!

És hidd el, a legjobb szándékkal tanácsoljuk.

Azzal együtt, hogy ami veled történt, az nem bagatellizálható el, a számonkéréssel már elkéstél. Valószínűleg el is évült. Ez tény. Sőt, ha "szanaszét" fenyegeted online, ő is feljelenthet, szóval rosszul is jarhatsz....

A következő lépés a belső munka kell, hogy legyen.

febr. 7. 06:59
 22/22 anonim ***** válasza:

Leírtad a lényeget: "Én alapvetően pánikbeteg vagyok, a legkisebb dolgoknál is le szoktam fagyni." Akkor most kivel is van a baj?

A lánya tutira nem fog az apja ellen tanúskodni, de amúgy is kizárnák, mert elfogult. Egy fotó mire bizonyíték? Te találtad ki utólag az egészet, mert nem kaptad meg a pénzt, amit ígért érte, vagy keveselted. Aztán meg ha ennyire zavart téged, amit tett, akkor miért maradtál még ott napokig? Akartad, hogy megismételje? Nagyon kilóg itt a lóláb. Te egy rettentően begyöpösödött prűd nő vagy, akinek sosem lesz normális párkapcsolata, a pasi meg egy laza spanyol ürge, aki csak úgy viselkedett, ahogy ott elfogadott. Te mentél oda, tehát neked kell elfogadni az ottani kultúra dolgait. Menj svédországba nyaralni, ha nem tetszik a spanyol vitrus. Ha elmész egy nudista strandra, akkor sincs jogod rinyálni, hogy, jaj, itt mindenkinek látom a hibmilimbijét és micsoda dolog, mert ez engem zavar. Akkor ne menj oda. Ennyi.

febr. 7. 09:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!