Feljelenthetek Magyar állampolgárként Svájcban egy másik Magyar állampolgárt? Bizonyitéknak minősül egy messenger beszélgetés?
Ezt írtam a másik kérdésedre is,amit 13:16-kor írtál.
150Frank, az kb.35000-40000Ft. Hát ezzel kinevet a rendőrség, nem is értem. Ha nem tudod bizonyítani,hogy odaadtad a pénzt, akkor még a végén ő jelent fel zaklatásért,és a bíróságon azt fogja mondani, drága bíró úr, engem ez az ember folyamatosan zaklatott, rendőrséggel fenyegetett,hogy kiszedjen belőlem pénzt,és már tiszta ideg voltam. Igen,akkor hirtelen felindulásból írtam neki dolgokat,de már mikor elküldtem,akkor megbántam. És hogyan tovább? Ő kap egy ejnye bejnyét. Gondolom, te jobban félsz őle,mint ő töled,különben meg sem kérdezted volna itt a gyikon, hogy mit tegyél. Felejtsd el. Költse azt a pénzt gyógyszerre. Te meg legközelebb legyél körültekintőbb,hogy kinek,miért,hogyan és mikor adsz pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!