Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ugye ebből nem lesz komoly baj?

Ugye ebből nem lesz komoly baj?

Figyelt kérdés
31 éves vagyok pszichiátriai problémákkal. Egy pszichiátriai alapitványnál megpróbáltak érzelmi ráhatással papírokat aláiratni velem. Ezt két héttel ezelőtt megtagadtam, és mérgemben fogtam minden általam aláirt papírt (mivel nekem nem volt egy példányom sem) és hazavittem. Majd egy tanárommal mentünk be az alapitványhoz, ahol kiderült hogy szabálytalanok, hiteltelenek a papírok, és nagyon félnek mióta nálam van a papír, nehogy bemutassam valami hivatalos helyen. Ugye a papírok elviteléért nem fognak lecsukni? Én csak védekeztem mert nekem semmiből nem volt példány, egyet írattak mindenből alá és az náluk volt.
2022. jún. 23. 11:47
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
51%
Kérdező, fogd a papîrokat és keress magadnak egy ügyvédet!
2022. jún. 23. 16:11
 12/22 anonim ***** válasza:
4x láttam csak én a kérdést. Amit elkövettél az lopás. Nem hogy örülnél hogy valahol segitenének… nem inkáb örültködjünk és majd feljelentgetünk… szedd már a gyogyszereid rendesen
2022. jún. 23. 22:04
 13/22 anonim ***** válasza:

12-es, miféle ökörséget irkálsz? Mintha te lennél pszchiátriai kezelés alatt - vagy pont azért vagy ilyen, mert kéne, de nem vagy.

Ha egy elrak egy papírt, amit alá akartak vele íratni, az nem lopás. Nyomtatnak belőle még 100 példányt, ha akarnak. Amellett joga van tanulmányozni azt, amit alá akarnak íratni vele. Vagy ha annyira szupertitkos dolog lett volna, mondjuk titkos megállapodás Putyinnal arról, hogy a szankciókat megkerülve hogyan veszünk tőlük mégis gázt, akkor nekik kellett volna ügyelniük arra, hogy az ott heverő papírokat ne vihesse el a másik fél. De ebben az esetben sem nevezhető lopásnak, amit tett a kérdező.

És ha ennyire ostoba válaszok jönnek, érthető, ha újra meg újra megkérdezi.

2022. jún. 23. 22:18
 14/22 anonim ***** válasza:

13. A korabbi kerdesekben azt írta hogy az egész aktát ellopta...

Meg balhezott is..

Nem szimpla ügy ez..

2022. jún. 23. 22:23
 15/22 A kérdező kommentje:

Három darab papír volt, és nem akta.

Ráadásul mindegyik példányon csak az én aláirásom szerepelt.

Másolatot soha nem adtak belőle, és azért vittem el, hogy meg tudjam mutatni olyan szakembereknek akik értenek hozzá és kiállnak mellettem

2022. jún. 23. 22:38
 16/22 anonim ***** válasza:

Az alapitvany is kiallt melletted, szállast adnak.

De valamiért balhezni kezdtél.

Nem a semmiből jött a szigorúsag.

2022. jún. 23. 22:41
 17/22 anonim ***** válasza:

Ha aláírt egy papírt, akkor a minimum minimuma, hogy JÁR NEKI egy példány. Ennek semmi köze a szigorúsághoz. De nem is értem, hogyan rakhatta volna el, ha a másik fél ezt nem akarja. Gyakorlatilag nyugtázták, hogy nem ők nyomnak a kezébe egy példányt, hanem a kérdező kiszolgálta magát, elvette a saját példányát.

Én ugyanígy ragaszkodtam volna egy saját példányhoz. A kérdező nem tett mást, csak azt, amit minden talpraesett felnőtt ember csinált volna.

2022. jún. 23. 22:44
 18/22 anonim ***** válasza:

17. Te vmi botcsinalta jogász vagy?

Nem ismerjük az egész sztorit.

Csak az egyik oldalát...

2022. jún. 23. 23:07
 19/22 anonim ***** válasza:
Ezen nincs mit ismerni és végképp nem kell jogi végzettség hozzá. Aláírt egy szerződést, kapjon belőle egy példányt. Inkább az a döbbenetes, hogy számodra ez nem magától értetődő.
2022. jún. 23. 23:09
 20/22 anonim ***** válasza:
Olvastadca másik hat kérdesét is? Tisztában vagy a skizofrénia tüneteivel? Volna még pár kérdesem...
2022. jún. 23. 23:15
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!