Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Erre a Mercitörő egyetemistára...

Erre a Mercitörő egyetemistára ráterhelik az okozott kárt vagy ilyenkor mi az eljárás?

Figyelt kérdés

nov. 19. 11:08
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
73%
A gyárban levő összetört kocsi szerintem még a gyár tulajdonát képezte hisz éppen hogy lejött a szalagról, még nem adták oda a megrendelőnek. Világmárkáról van szó, szóval nem szűkölködnek az ügyvédekben, szerintem szénné fogják perelni a csávót akinek valószínű már a nyögdíja is úszott így.
nov. 19. 11:15
 2/28 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem is behajtják rajta valahogy, szándékosan szegett meg több szabályt is gyárlátogatáskor, kíváncsi vagyok mi lesz belőle.
nov. 19. 11:19
 3/28 anonim ***** válasza:
90%

Egyértelmű hogy ráverik az okozott kárt plusz mivel önkényesen vitte el ugye bűncselekmény amiért szintén felelnie kell. Aztán majd élete végéig de legalább is pár évtizedig törlesztheti, amint lesz valahonnan pénze zárolják és apránként behajtják rajta. Hát ez van, köszönje a saját hülyeségének.

De amúgy durva hogy ennyire könnyelmű egyetemistából lehet orvos, mérnök vagy bárki ahol emberek életével játszadozhat a felelőtlensége miatt.

nov. 19. 11:23
 4/28 anonim ***** válasza:
55%
Majd a zinternet népe összedobja neki a pénzt, az ilyen idiótákra nagy az igény manapság!
nov. 19. 11:26
 5/28 anonim ***** válasza:
46%

Elviekben aki másnak kárt okoz, köteles azt megtéríteni, de

biztos vagyok benne, hogy a cég nem fog kártérítési igénnyel előállni.

Valahol az ő felelősségük is, hogy az ember meg tudta tenni azt, amit.

nov. 19. 11:34
 6/28 anonim ***** válasza:
69%

#5:

Ez igaz, akkor jártak volna el körültekintően, ha minden látogatóval aláíratnak egy ötvenoldalas "Üzemlátogatási szerződést", aminek a 30. oldalán le van írva feketén-fehéren hogy a gyár területén található merciket nem szabad kipróbálásra elvinni. Meg az ázott macskát se szabad a mikróban szárítani.

nov. 19. 12:46
 7/28 anonim ***** válasza:
38%

6:

Nem, szagos pancserka. Akkor jártak volna el körültekintően, ha nem lehetett volna csak úgy hozzáférni egy autóhoz, abba beleülni és elindítani.

Ez a minimum, elvégre lehetett volna ennek a dolognak emberhalál is a vége.

nov. 19. 13:03
 8/28 anonim ***** válasza:
63%
hallgató az utómunkára váró autók parkolójában kötött ki, ahol megtetszett neki egy Mercedes-Benz CLA Shooting Brake 45S AMG típusú autó, amelybe bele is ült. A vezető melletti ülésen megtalálta az indítókulcsot, és úgy döntött, megy egy kört az autóval. A tesztpályára is felhajtott, annak ellenére, hogy azt sorompóval lezárták.
nov. 19. 13:05
 9/28 anonim ***** válasza:
86%

Figyelj már Pistike, egy gyártóüzemben vagy akár csak egy raktárban nem csak szép színes autócskák vannak, hanem gépek, liftek, targoncák, stb. amelyekkel komoly balesetet lehet okozni ha csak úgy kíváncsiságból elkezdi valami hülyegyerek (hülyefelnőtt) müködtetni. Ezek szerint életedben nem dolgoztál még semmilyen üzemben ha szerinted az elvárható elővigyázatosság körébe tartozik hogy mindent eldugjanak az arratévedő látogatók elől, aminek a beindítása veszélyt okozhat.

nov. 19. 13:26
 10/28 anonim ***** válasza:
63%

Figyóka, Buzgár ödön, nyilvánvaló, hogy a gyár vezetőségének a feleőssége, ha bármilyen baleset bekövetkezik. Akármi is történik.

Ez nem úgy megy, ahogy te elképzeled a butácska fejeddel, hogy "minek gyütt ide be?"

Jártam már autógyárban és az sehol nem úgy megy, hogy oda van dobva a kulcs az ülésre, amit csak be kell dugni és elfordítani.

A gyárlátogatásnál meg előre programozzák a látogatókat, emellett, van aki a csoportot vezeti és van végkisérő is. Éppen az ilyen lemaradásos bulik megelőzése okán.

nov. 19. 13:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!