Erre a Mercitörő egyetemistára ráterhelik az okozott kárt vagy ilyenkor mi az eljárás?
"A dolognak semmi köze az egyetemhez."
Tényleg semmi köze, "csak" az egyetem hallgatójaként volt jelen, nem magánemberként és a dilettáns viselkedésével lejáratta az egyetemet. Biztos megdicsérik érte és beírnak egy nagy ötöst neki.
“ Utána léptem. 260 milla plusz regadó. Ennyibe kerül a megzúzott szekér, null kilométeresen.”
Melyik cla kerül 260 millaba?
21, ne bohóckodj már.
Nem az egyetem rektoráról van szó.
Az emberek magánélete meg nem tartozik az egyetemre.
Ha így néznénk, akkor azt találnánk, hogy elég sok ember lejáratja az egyetemet, ahol éppen hallgató. Gondoljunk pl. a szigetre.
A Szigeten nem az egyetem hallgatójakét van jelen. Ne viccelj már, hogy nem bírod felfogni a kettő között a különbséget :D
Ha mész a Merci gyárba látogatásra, akkor az egyetem hallgatójaként mész, nem úgy, hogy na megjött a JóskaPista és vezessük körbe. Ha a Szigetre mész, akkor meg JóskaPista vagy és kutyát nem érdekli, hogy hol tanulsz esetleg.
Ne csináld már.
#21: „...a dilettáns viselkedésével lejáratta az egyetemet”
Na ne vicceljünk már, mégis ki a fene kezdene el olyan következtetéseket levonni hogy: Ja, ez a hülye elkötött egy Mercit a gyárlátogatáson, biztos azért mert ezt tanulta az xy egyetemen!
Még ha egy Cambridge College hallgatója lenne, ott talán odafigyelnek az ilyesmire, na de nálunk, hagyjuk már...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!