"Bűncselekményt" követtem el. Help?
Először a vicc rovatba akartam írni,de itt remélem azért normális válaszokat is kapok.
A történet,röviden tömören a következő.:
Obiban voltunk osztálytársammal obs lapokat venni,méretre vágattuk még a helyszínen,KIFIZETTEM,aztán visszük a kosarat a kocsihoz,és ott derül ki h 10centi híján nem fér be..visszamegyek a vevőszolgálati pulthoz,megkérdezem h mennyi lenne a házhozszállítás (2km-en belül laktam),azt a választ kaptam h 2300Ft,visszakérdezek h ,,úgy hogy előbb itt hagytam 18ezret?" persze a válasz az volt hogy ,,igen"..ok mondom akkor megoldom máshogy,kimegyek a kocsihoz,aztán közösen kitaláltuk hogy mivel nincs messze a házunk eltolhatnánk a kosarat,aztán majd úgyis vissza kell mennünk mivel 1.) kocsink az obis parkolóban maradt 2.) kosár nem a miénk...toljuk a kosarat egy ideig,aztán jön velünk szembe egy rendőrautó,gondoltam is magamban h ezek 100 h megfordulnak és igazoltatni fognak,és hát persze hogy így történt...személyi..lakcím stb...aztán jött a kérdés h kifizettük e a dolgokat ,mondom igen,itt a blokk..és a kosarat kölcsönkértük e?Hát mondom nem igazán de itt lakunk nem messze,máshogy nem tudtuk elhozni mert a kocsiba nem fér be,kiszállítani meg csak holnap tudják.
Erre a rendőr felhívja az obisokat,mennyibe kerül egy ilyen kosár,azt mondják neki h kb 180ezer..ok küldik a feljelentést.
Azt gondolom mondanom sem kell h 2órát ott álltunk,az idő nagy részében terpeszben a kocsinak dőlve,mindent átkutattak,zsebeket ki stb:DD.
Most már csak annyi a kérdésem h mire számíthatunk és hogy lesz e belőle egyáltalán valami?
Azért mindenesetre szerezz egy ügyvédet. Bár szerintem az Obi túlzott a 180 ezerrel.
Esetleg lépj kapcsolatba a fogyasztóvédőkkel
100assal működött.
Ismerősöm azt mondta h talán azzal is lehet védekezni h sehol sincs kiírva h nem lehet hazáig tolni xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!