Milyen bűncselekményt valósít meg a főbérlő, ha lecseréli a zárat minden előzetes figyelmeztetés nélkül?
"A bérleti szerződés nem tartalmazza a fizetés időpontját, "
akkor ez, szerinted mi?
"ha valaki a nem fizet a hónap végével automatikusan megszűnik a szerződés és a szerződés megszűnése esetén köteles 24 órán belül elhagyni az ingatlant."
aláírtad a szerződést?
Írásban (nyugtával!) igazolta a tulajdonos, hogy átvette tőled arra a hónapra járó bérleti díjat, ill. azt, hogy rendesen, időben kifizetted, FONTOS! ...van-e róla írásos bizonyítékod??
(ha nincs, a szerződés szerint jogos a zárcsere!, bár ez esetben is biztosítania kell, időpont egyeztetéssel, hogy a jelenlétében a személyes tárgyaidat, holmiaidat el tudd vinni!)
Nem szólt semmit, hogy fizessek egy.
Másrészt pedig sehol nem úgy volt ahol eddig laktam albérletben hogy hónap utolsó napján kell fizetni, meg én járogassak utánna hogy fizessek multkor is fizetni akartam nem voltak otthon, nekik kellene előre egyeztetett időpontban jönni a pénzért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!