Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Milyen jogokat adnál a homosze...

Milyen jogokat adnál a homoszexuálisoknak Magyarországon?

Figyelt kérdés

2022. febr. 12. 17:06
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

#30-nak:

Ismét tanúbizonyságot tett az emberi korlátoltságról.

Én mikor mondtam, hogy a homoszexualitás betegség?

A homoszexualitás egy deviáns VISELKEDÉS. A "beteg" jelzőt legfeljebb átvitt, gúnyolódó formában alkalmaznám rá, mint szándékos túlzást.

2022. febr. 16. 05:44
 32/34 anonim ***** válasza:

Érdekes, hogy a beszélgetésünk alatt mindvégig ön az aki folyamatosan, nekem tulajdonított negatív jelzőkkel illeti a melegeket, míg én gyakorlatilag védem őket a maga állításaival szemben!

Ki is a homofób kettőnk közül?

2022. febr. 16. 05:50
 33/34 anonim ***** válasza:

Ismét #30-nak:

Egyébként pedig személy szerint emberileg, és erkölcsileg többre tartok egy biszexuálist, mint egy homoszexuálist. Az legalább "bevallja" hogy "luk-luk, csak a keret más". Azon élvezkedi ki magát, aki épp kéznél van.

2022. febr. 16. 06:19
 34/34 anonim válasza:
Semilyen jogot nem adnák nekik. Aki meleg az ne verje nagy dobra meg ne akarjon gyereket mert nem tud ugyse csinalni. Meg orokbefogadni se akarjon mar gyereket.
2022. márc. 2. 18:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!