Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Milyen jogokat adnál a homosze...

Milyen jogokat adnál a homoszexuálisoknak Magyarországon?

Figyelt kérdés

2022. febr. 12. 17:06
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:

#19 (ma 21:01)

Teljesen egyetértek veled. A kedves DK-s hozzászóló #20-as válaszomra való reakciójára vagyok most nagyon kíváncsi.

2022. febr. 14. 22:29
 22/34 anonim ***** válasza:

#21-nek:

Nem várakoztatom tovább. :D

A tömör válaszom az, hogy a #20-as válaszában a homoszexuális párok általi gyereknevelést "egy napon" említette különböző negatív dolgokkal. Vagyis ön sem tartja egy "épületes" ötletnek. És attól hogy egy rossz dologról bebizonyosodik hogy van nála rosszabb is, attól még nem válik jóvá!

2022. febr. 15. 20:13
 23/34 anonim ***** válasza:
Ja, tehát hagyjunk nagyon szar helyzetben gyerekeket, mert magának az a téveszméje hogy a homoszexuális örökbefogadó rossz. Nos meséljen, miért is rossz?
2022. febr. 15. 20:18
 24/34 anonim ***** válasza:

#21 (ma 20:13 DK-s)

Azért tisztázzuk azt, hogy én egy lapon említettem az egyedülállókat és az azonos nemű párokat, mert a jelenleg hatályos jogszabály őket is lényegében kizárja az örökbe fogadásból, ill. a nevelő szülőségből is őket.

Azért is említettem egy komplex felvetésben a kérdéseket. Miért kell oly annyira "nyalogatni" a heteroszexuálisokat? Miért nem lehet ténylegesen figyelembe venni, hogy a gyermeknek mi a valós érdeke?

Te azt gondolod, hogy jobb lenne csak azért állami gondozásba maradjon egy kiskorú gyermek, mert súlyos betegsége van és/vagy a heteroszexuális párok szerint "túlkoros" a gyermek?

2022. febr. 15. 20:26
 25/34 anonim ***** válasza:

#23-nak:

Ezt nagyon hosszú lenne felsorolni.

Én személy szerint egyetlen gyereket sem engednék arra kötelezni egy hivatal döntése alapján, hogy homoszexuális szülők neveljék fel.

A homoszexualitás deviancia, és ebben az értelemben "nem normális". Vagy másképp fogalmazva, nem általánosan jellemző. Kötve hiszem hogy bármelyik meleg páros úgy nevelné a gyereket, hogy a homoszexualitást, mint devianciát tüntetnék fel.

2022. febr. 15. 20:27
 26/34 anonim ***** válasza:

#24-nek:

Ön szerintem nem fogta fel, hogy pontosan mit is fogalmazott meg a gyermek viszonyában!

Ha ló nincs, akkor jó a szamár is. Lényegében ezt mondta.

Inkább nem kommentálom.

2022. febr. 15. 20:29
 27/34 anonim ***** válasza:
Vagyis ön egyszerűen homofób,ennyi az indoka, semmi valós, értem.
2022. febr. 15. 20:31
 28/34 anonim ***** válasza:
" Kötve hiszem hogy bármelyik meleg páros úgy nevelné a gyereket, hogy a homoszexualitást, mint devianciát tüntetnék fel." Aha. és ha nem nevelik gyűlölködőnek, kirekesztőnek a gyereket, az ön szerint rossz? Miért kéne azt tanítani egy gyereknek hogy "deviancia" a homoszexualitás?
2022. febr. 15. 20:35
 29/34 anonim ***** válasza:

#28-nak:

Ön tipikusan az a fajta aki képtelen egy lovon megülni. Vagy az egyik, vagy a másik oldalra esik, és másokról is ezt feltételezi.

Ön szerint aki devianciának tartja a homoszexualitást az gyűlölködő, kirekesztő.

Erre a szintre már nem süllyedek le ebben a vitában. Mert ez már nem érvelés.

2022. febr. 15. 20:56
 30/34 anonim ***** válasza:
Jah, hisz az ön érve a homoszexuálisok ellen, hogy nem hazudják a gyereknek az hogy a homoszexualitás betegség. Ez ám az érv...
2022. febr. 15. 23:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!