Miért kell amúgy a homoszexuálisakat külön kezelni?
2022. febr. 12. 17:09
2/34 anonim válasza:
Mindent ami egy “normális” párnak legális, miért más az ha ő a férfiakat szereti? Semmi közünk hozza
2022. febr. 12. 17:13
3/34 anonim válasza:
Én egy zászlós nemzeti keresztény turbó magyar vagyok, de semmi bajom a melegekkel, nem attól lesz jó vagy rossz a polgár, hogy odahaza hálószobában melyik lyukba dugja.
Minden jogot megadnék nekik. Legalsó.
2022. febr. 12. 17:24
4/34 anonim válasza:
2-eskével maximálisan egyetértek ! A homoszexuális emberek ugyanolyan állampolgárok, mint bárki más. Ugyanolyan jogok illetik meg öket, mint bármelyik más állampolgárt. Nem kell semmiféle külön jog, mert az már diszkriminálás. Ez az EU jogszabálya is, és mi EU állampolgárok (is) vagyunk. Más EU országokban ilyen kérdés fel sem vetödik. Komoly beosztásban, komoly emberek is lehetnek homoszexuálisok, és a munkájukat jól elvégzö emberek.
2022. febr. 12. 17:31
5/34 anonim válasza:
Ugyanolyan jogokat, mint bárkinek. A diszkrimináció hiánya az egyenjogúság. Ez legkönnyebben úgy oldható meg, hogy a kutyának eszébe nem jutna nézni a jelentkezők szexuális beállítottságát, mert minek. Nézzék azt, ami valóban számít a gyereknevelésnél: az elkötelezettséget a gyerek és a párjuk iránt, a távlati célokat, a megfelelő szociális és anyagi helyzetet.
2022. febr. 12. 17:38
6/34 anonim válasza:
Minden jogot, de szankcionálnám is őket.
Amelyik kimenne közterületre a homoszexualitást reklámozni, sittre baxnám.
A hetero-k sem csinálnak hetero-büszkeség felvonulást!
2022. febr. 12. 17:52
7/34 anonim válasza:
DK-s
Téged kéne sittre baxni te szerencsétlen hülye😅😂
2022. febr. 12. 18:03
8/34 anonim válasza:
"A hetero-k sem csinálnak hetero-büszkeség felvonulást!"
Akkor az óriásplakátokon ölelkező modellek, padokon csókolózó tinipárok micsodák?
2022. febr. 12. 18:04
9/34 anonim válasza:
#8-nak:
Én a b'zifesztiválról beszélek, amikor közterületen reklámozzák a nemi identitásukat. Tudod, amelyet Pride-nak is neveznek.
Ha a hetero-k csinálnának egy hetero-büszkeség felvonulást, az összes b'zi azonnal sikítana hogy provokáció! És szívem szerint akkor szabnám át a szájukat 42-es méretre.
2022. febr. 12. 18:26
10/34 anonim válasza:
Nincs bajom a melegekkel:
- a házasság egy férfi és egy nő kapcsolata szerintem, ezért azt nem engedélyezném nekik, helyette ott van a bejegyzett élettársi kapcsolat
- a gyerek örökbefogadását engedélyezném nekik, de elsőbbséget adnék a hetero pároknak, mert fontos, hogy a gyerek apa-anya mintát lásson, amikor felnő
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!