A kormány továbbmegy a magyarországi homoszexuálisok életének ellehetetlenítésének útján ? Gondolok itt a gyerek utáni nyugdíj pontrendszer bevezetésére, és további anyagi kifosztásukra ?
Figyelt kérdés
2021. jún. 29. 20:21
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
Ha győznek 2022-ben biztosan.
33 szavazat
1/26 anonim válasza:
Most pontosan mitől lehetetlenült el hirtelen a homoszexuálisok élete? Erről lemaradtam...
És mi a rossebb az az "anyagi" kifosztás?
Szerintem minden ilyen hülye kérdés aláássa a moslékkoalíció népszerűségét...
2/26 A kérdező kommentje:
Kénytelen voltam egy ilyen kérdést felteni, mert amennyiben találok lehetőséget. Megfontolom hogy örökre elhagyjam ezt az országot. Sokan nem érnek rá még 20 évet várni arra, hogy meleg emberként elfogadható törvények és ugyanazok a jogok illessék meg őket, mint heteró társaikat.
2021. jún. 29. 20:25
3/26 hájaaa válasza:
Pl az agyhalott magyarnemzet ma arról diskurált, h be kell tiltani a netflixet és az HBOgo-t első körben mert vannak sorozatok és filmek amikben szerepelnek melegek. Kezdetnek megteszi nem?
4/26 anonim válasza:
Szóval magad sem tudod, mi a rosseb az az "anyagi kifosztás", csak hazudozol össze-vissza. Értjük.
5/26 A kérdező kommentje:
Gonmdolok itt a nem kicsit diszkriminatív SZJA adórendszerre, ami gyerekeseknek számos kedvezményt nyújt. És a hamarosan esedékes "szavazatvásárlásra" amit a már beígért a "kedves vezető" ... De a nyugdíjrendszer "megreformálása" is elsősorban a sok gyereket létrehozókat és felnevelőket pontozná előnyösen.
2021. jún. 29. 20:28
6/26 anonim válasza:
Szóval a homoszexuálisoknak kell(ene) a heteroszexuálisok által felnevelt gyermekek adójából származó nyugdíjpénz?
7/26 anonim válasza:
Húha, szóval te családi adókedvezmény szeretnél a nem létező gyereked miatt? Hát arra várhatsz... Nem szégyelled magad ilyenkor? A többi is csak a beteges fantáziád terméke.
8/26 anonim válasza:
Szóval nem téged pontoznak hátrányosan, hanem az arra érdemeseket előnyösen. Ízlelgesd a különbséget, hátha menni fog.
De ha mégis úgy döntenél, hogy elmész, nekem nem fogsz hiányozni.
9/26 anonim válasza:
gyerekeseknek számos kedvezményt nyújt - de az nem jelenti a gyermektelenek kifosztását (csak az irigység nő az arra hajlamosakban)
10/26 anonim válasza:
6: a mostani befizetéseddel szerzel jogosultságot a nyugdíjra, nem azzal, hogy hány gyereked van. Ha gyerektől tennék függővé, akkor amíg nincs gyereke valakinek, addig jogtalan lenne járulékot szedni tőle, ha nem kap cserébe semmit nyugdíjasan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!