Meghalt az anyukám, el akarják venni az örökségem. Mit tudok tenni?
2 hete halt meg anyukám. A testvére( nénikém) és az ő gyerekei családja, úgy érzi őket illeti az örökség. 2 ingatlanról, műtárgyakról van szó.
A nénikém sose törődött anyukámmal, a család ezen része még csak fel se hívta soha, Maximum ünnepekkor. Persze most megjelentek mint a keselyűk, hogy a mama biztos nekik szánta azt a lakást ,ezt azt, festményt stb. És legalább a fele örökséget kérik. Nem érdemlik meg mert undorító emberek semmi szeretetet nem adtak anyukámnak.Még ha anyu is kereste őket sokszor csak rányomták a telefont. Így nem értem a követelésüket. Ezt meg is mondtam nekik hogy szégyelljék magukat. Pereskedni akarnak az örökség felett, és megfenyegettek hogy az egészet elveszik.
Végrendelet nem volt. Tényleg el tudják venni tőlem?
Szia!
Én ugyanígy voltam.
Megvolt a tárgyalás, senki nem kapott semmit,csak én,mint Anyukám egyetlen gyereke.Testvérének sem járt semmi.
Most márcsak az a dolgod,hogy megőrizd,és vidd tovább,amit Anyukád rádhagyott! 🖤
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!