Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Nagyságrendelig mekkora...

Nagyságrendelig mekkora összegbe kerül ha a végrendeletem letétbe szeretném helyezni egy közjegyzőnél?

Figyelt kérdés

2021. dec. 2. 15:40
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Pár tízezer Ft, én pár éve csináltam akkor kb 30e Ft volt, de azóta emelkedtek azért az árak. Igazából együtt írtuk meg (javításokat eszközölt a tervezetemben), nem csak "letétbe helyezés" volt.
2021. dec. 2. 15:47
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
2021. dec. 2. 15:48
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Honnan fogja tudni a közjegyző, hogy meghalt, akinek a végrendelete letétben van?

Egyik ismerőst is kitagadott az apukája. Közjegyzőnél volt letétben egy végrendelet meg otthon is. Az otthonit széttépte és ment minden simán mintha nem is lenne végrendelet.

Sokszor eltűnődöm ezen, hogy mi lehet a menete ennek.

2021. dec. 2. 17:30
 4/5 anonim ***** válasza:
71%
Ha kézzel írod le végig, akkor is szabályos. A lényeg, hogy olyannál legyen, akinek érdeke, hogy a végrendelet szerint történjen az öröklés.
2021. dec. 2. 17:59
 5/5 Bary56 válasza:
100%
Egy éve voltam. 72 ezer Ft-ba került. Felhőbe töltik, így halálesetnél bármelyik közjegyzőhöz kerül, egyből látják.
2021. dec. 6. 07:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!