40! Na látod akkor meg pláne nem érthetö mert akkor a baj ha törtènt már megtörtént, az oltás többet nem tud csinálni.
2021. nov. 20. 12:03
42/50 anonim válasza:
37-es, ma már a világon mindenki szuper okostelefonja van. Miért nincs a kovid osztályról, kovid kórházból egy élőzés sem? Ma az emberek mindent közvetítenek, ha kajálnak, ha nyaralnak, bármit és mindent. Kovid osztályról élőzés miért nincs, főleg, ha valaki megakarja győzni a tudatlan oltatlanokat😂. Ide akartok kerülni? Akkor ezt nézzétek! Csak kormány szintű, hivatalos, szerkesztett képek kerülhetnek ki! Az egész világon nincs egy hülyegyerek aki kovidosztályról élőzni akarna, hogy mi is lássuk mi folyik ott?
2021. nov. 20. 12:05
43/50 anonim válasza:
Nem ez a bajom, mivel átestem rajta tavaly (amikor még oltás sem volt) az már idén nem jó. Így akarnak rákényszeríteni arra, hogy felvegyem a kisérleti stádiumban lévő oltást.
2021. nov. 20. 12:05
44/50 anonim válasza:
36: Ne forgasd ki a szavaimat! Nyilván úgy értettem, hogy egy beadott influenzaoltás nem véd meg egy örök életre. Ha kvázi tartós védelmet akarsz, majdhogynem stabilan kizárni a megkapás esélyét, akkor évente be kell, hogy adasd.
2021. nov. 20. 12:09
45/50 anonim válasza:
42: Ami jó kérdés, hogy ha már tényleg 10 ezer felett vannak az esetszámok, és drasztikusan nő a halottak, korházi fekvőbetegek és a lélegeztetősök száma, akkor miért nem látják szükségesnek megnyitni a halasi járványkórházat?
2021. nov. 20. 12:12
46/50 anonim válasza:
Ennyit a folyamatos média hisztiről, ijesztgetésről!
Az emberek rettegnek a náthavírustól, Orbán meg kijelenti, hogy aki nem oltat, az megfog halni? Amúgy persze, hogy megfog, aki oltat, az is.
A manus meg kiugrik az ablakon? A koronavírus halottakhoz írják vajon?
Vagy koronavírus megtámadta az idegrendszerét?
2021. nov. 20. 12:21
47/50 anonim válasza:
Itt van az hogy amúgy ez valakinek sok pénzt hoz érdekes a lengyelek most pont leszarják a vírust csak egy komolyabb esemény kell aminek nics köze a vírushoz és máris meglátszik hogy ez amit itt csinálnak már csak ijeszgetés (pl elvileg elkaptam egy fél napig voltam lázas és köhögtem 3 napig (és szívproblémáim vannak akkor pont rám kéne elvileg igazán veszélyesnek lennie és olyan volt mintha megfáztam volna vagyis megfáztam a háziorvosom is mondta hogy bár pozitív a teszt de ő is azt mondja hogy ez csak egy megfázás semmi több na ez az amikor egy orvos mondja hogy hazudikna teszt.
2021. nov. 23. 14:13
48/50 anonim válasza:
47! Aki meg belehalt pedig csak cukorbeteg volt meg nem ír ide választ, pont ekkora "okosságot" sikerült ide beröfögni!
2021. nov. 23. 14:17
49/50 anonim válasza:
! Amúgy azt meg tudod mondani, hogy ha ez "ijesztgetés" akkor miért vannak több ezren kórházban? "ennyire megijedtek"?
2021. nov. 23. 14:18
50/50 anonim válasza:
48# ja tudod azok az adatok amikre te hivatkoznál azokba azokat is beleszámolják akik elkapták egyszer a vírust de mondjuk szívrohamba haltak meg egy évvel később igen ilyet csinálnak. Covid náciskodol ennyi.
49# ja mert mindenki aki ott van feltétlenül Coviddal került oda ugye? Mondjuk kórházba kerül és nem kerül lélegeztetőre cska berakják akkor azzal egy olyan embertől veszi el a helyet akinek tényleg szüksége lenne a kórházba vivésére ti nem fogjátok fel hogy nem csak ez a szar van a világom ugyan úgy millió betegség van most is csak fel van kapva és szerinted mond el hogy ez kinek ne érné meg a politikusok közül vagy amit a Celillia beböfögött a tv-be azt feltétlen el kell hinni vagy orbán vagy akárki? Naivak vagytok az a baj ha józan paraszti ésszel gondolkozol rájössz hogy ez valakinek megéri de ezzel gyakorlatilag elb@sszák az emberek életét.
És komolyan ha megnézed ott vannak a lengyelek akik most pont lesz@rják a Covidot de előtte szinte a lengyel kormány híresztelte legjobban hkgy milyen veszélyes most hogy van egy tényleg fontos problémájuk el tünt az ottani életből nem fura?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!