Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mit kaphatok ha lányokat...

Mit kaphatok ha lányokat követek az utcán? De amúgy hozzájuk se szólok semmi.

Figyelt kérdés

ma 16:32
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
88%
Távoltartási végzést.
ma 16:34
 2/22 anonim ***** válasza:
41%
Ha észre veszik kiverik a hisztit. Az nem túl kellemes.
ma 16:35
 3/22 A kérdező kommentje:
De tavoltartasit minek. Mi van ha "veletlen" en is arra megyek ez olyan hihetetlen az utca mindenkie. Meg nem eroszakolom meg
ma 16:38
 4/22 anonim ***** válasza:
96%
Merül fel jogosan a kérdés: miért akarsz te bárkit is követni az utcán? Mi a célod vele, a házánál leszolítod, vagy csak úgy céltalanul? Annak mi értelme?
ma 16:39
 5/22 anonim válasza:
94%
Nem tudom, de legyszi vezesd le a gondolatmenetedet. Miért lenne ez neked jó?
ma 16:39
 6/22 anonim válasza:
80%
Hogyha nem erőszakolod meg őket meg ilyesmi,DE azért követed annak mi értelme?? Akkor inkább menj amerre neked kell, nem hiszem hogy pontosan ugyanoda kéne menned ahova az az adott lány
ma 16:41
 7/22 anonim ***** válasza:
57%

4

Miért szerinted csak akkor van értelme ha erőszakoskodik? Ne magadból indulj ki.

ma 16:46
 8/22 anonim válasza:
100%
Én írtam a"Hogyha nem erőszakolod meg őket... " választ. Nem úgy értettem hogyha már követed akkor erőszakold is meg vagy valami, úgy értettem hogy ez neked miért jó? Ne is erőszakold meg, de akkor meg miért követed? Egyébként sajnos az ilyen emberek akik kiszámíthatatlanok, hogy most megerőszakol-e sajnos nem kapnak érte semmit, ha fizikailag nem bántottak
ma 16:48
 9/22 anonim ***** válasza:
92%

Magyarul te direkt olyan dolgokat akarsz csinálni, amivel másokat megfélemlítesz és kavarod a szrt.

Fogadjunk valamelyik rendszeres elmebeteg posztoló vagy.

Normális ember nem élvezi, ha olyan dolgokat csinál, amivel másban félelmet kelt. Nyilván nem "akkora bűn", mintha fizikailag bántanád őket, de egy beteg fasz vagy, ha szerinted az szórakozás, hogy a viselkedéseddel direkt kellemetlen, félelmetes helyzeteket idézel elő másoknak. Normális ember ezt nem élvezi.

Ez olyan, mintha azt mondanád, hogy te csak érzelmileg bántalmazol valakit, nem vered meg, szóval HIHIHI.

ma 17:02
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
#4: döntsd már el, hogy véletlen arra jársz, vagy követed.
ma 17:19
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!