Eddig minden járvány véget ért előbb vagy utóbb az emberiség történetében. Ennek is vége kell lennie egyszer. De lehet, hogy csak félévente-évente megismételt oltással érhetjük ezt el, különben túl sok lenne az egészségügyi probléma.
2021. nov. 20. 01:35
2/50 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Felteszem máshogy is a kérdést, szerintetek ez meddig húzódhat el? Tudom, max spekulálni lehet, de azért mégis.
2021. nov. 20. 01:37
3/50 anonim válasza:
Elfogy a maradék oltóanyag amit berendeltek, aztán szerintem hagyják az egészet, de a készleteket fel kell használniuk ha már kifizették... érdekes nyáron valahogy mikor strand szezon volt akkor nem volt semmi a vírussal.
Mondjuk engem a korlátozás sem zavar, itthonról dolgoztam amúgy is, máshova meg nem járok sehova max heti egyszer vásárolni.
2021. nov. 20. 01:37
4/50 anonim válasza:
Ahogy mondod, minden csak spekuláció. Az is lehet, hogy ez volt itthon az utolsó nagy hullám, az is lehet, hogy pont a közepén járunk még csak... Ha az osztrák minta elterjed az EU-ban (kötelező friss oltások), talán hamarabb vége lesz. Illetve új, deltára specializált vakcinák vagy egyéb gyógymódok is jól jönnének.
2021. nov. 20. 01:41
5/50 anonim válasza:
Szerintem ahhoz még az osztrák embereknek is lesz pár szava.
2021. nov. 20. 01:43
6/50 anonim válasza:
Ja, főleg ha nem oltatod magad félévente, de ha mindenki belesz oltva az se garancia semmire, lásd Portugália, Gibraltár. A sok nyugdíjas, meg kovid rettegő tapsolhat, arra nem gondolnak hogy a fiataloktól elveszik a legszebb éveiket, élményeiket.
Gratulálok
Teljesen nyilvánvaló hogy egy laborban tenyésztett virussal szop@tnak meg, ha vége is, majd lesz másik. Rohadjon meg aki ezért direkte felelős.
2021. nov. 20. 01:52
7/50 anonim válasza:
Szerintem pár évig még kitart ez a járvány. Lehet hülledezni meg legyinteni, de már most eltelt cirka 2 év és én még mindig nem látom a végét hölgyeim uraim.
2021. nov. 20. 01:54
8/50 anonim válasza:
Tavaly kevesebb ember volt beoltva mint idén, még is rosszabb a helyzet, már itt kibukik, hogy a kisérleti stádiumban lévő oltóanyagok nem működnek. Továbbá, egész életedben 2-3 védőoltást kapsz, itt meg már erőltetik a harmadikat ami nekem nagyon furcsa. Most olvasom, hogy Ausztriában 7 hónapig lesz védettségi kártyád ha megkaptad a 2 oltást aztán veheted fel újra.
2021. nov. 20. 02:00
9/50 anonim válasza:
A barátok köztnek vége, most van helyette korlátok közt. Nyugi, már csak 14ezer rész van hátra.
2021. nov. 20. 02:10
10/50 anonim válasza:
Addig amíg nem tör ki valami komolyabb háború, vagy be nem dől a gazdaság, esetleg le nem csökken a népesség a vírus/éhezés/vakcina jóvoltából.
Úgyhogy ne aggódj, max 1-év és valamelyik bekövetkezik,ha tippelnem kellene vagy totális összeomlás, vagy háború, de a háború esélyesebb.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!