Mostmár örökké korlátozások között kell majd élnünk?
31: Az a bizonyos 2-3 oltás hosszútávon ki van kísérletezve, és olyan típusú, hogy egy egész életre szól. A covid ellen még nem fejlesztettek ki ilyet, kérdés,
hogy lesz-e egyáltalán. Az ugye megvan, hogy az influenza elleni oltást is évente be kell adatni, hogyha valaki tartósabban védve akar maradni?
33-as,pont hogy az influenza ellenit nem kell beadatni, csak beadathatod, ha akarod. Volt olyan év, valahol meg van, amikor 5000 ember halt bele az influenzába egy ilyen vírus szezonban Magyarországon, mégsem lett kötelező sem az oltás, sem a maszk se semmi. Ez akkor nem volt baj, nem törődött vele senki.
Az influenzára nem lehetett ezt felhúzni, mert senki nem ijedt volna be, az emberek hozzászoktak már a nevéhez is és ahhoz is, hogy megszoktak néhányan halni influenzába.
49 éves vagyok, sosem oltattam influenzára, sem kovidra, sosem szoktak beteg sem lenni, pedig aktív vagyok, járok közösségbe, munkába.
29! Tehát a te logikád szerint az oltás veszélyes lehet, a vírus maga meg nem veszélyes, vagyis inkább kapod el azt, mint annak egy töredékét, ami az oltásban van...
30! Nem fizetnek, csak nem a Facebookos konteós oldalakon tájékozódom, hanem pl. alapszinten ismerem az immunológiát.
"Tehát a te logikád szerint az oltás veszélyes lehet, a vírus maga meg nem veszélyes, vagyis inkább kapod el azt, mint annak egy töredékét, ami az oltásban van..."
Nem tudom te ilyenről hol olvastál, én iylet nem írtam. Ezt írtam:
"Azért mert egy életem van, és jelenleg nincsen semmi bajom, nem is szeretnék mellékhatásokat. Felelőséget senki nem vállal érte, de menjek oltakozni.
Továbbá egy oltásnak van egy kimenetele, 2 év a fejlesztési idő aztán jön a teszetési fázis. Ebben az esetben ilyenről szó nem volt."
Ebben leírom, hogy tartok a mellékhatástól, nem vagyok vírus tagadó, a vírus igen is létezik, viszont nem a kisérleti vakcina a megoldás rá véleményem szerint. Ha el is kapom a vírust olyan 1/34354 az esélye, hogy meghalok benne a korosztályom szerint. Annak az esélye, hogy egy repülőgép balesetben meghallok 1/96566-hoz. Ha ebből a szemszögből nézem, akkor igen jobban tartok a kisérleti vakcina esetleges mekllékhatásaitól, mint, hogy meghallnék benne.
"Akkor gondolom nem érted, hogy ami kárt esetleg a vakcina okoz azt a vítus ugyanúgy söt nagyobb eséllyel tudja..."
Értem, viszont tavaly átestem rajta, és azóta nincsen semmi bajom, és ezt szeretném ha így is maradna. Éppen ezért nincsen szükségem a kisérleti oltással járó kockázatra, ami esetleges mellékhatási szövődményeket eredményezhet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!