Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Perelnétek ebben a helyzetben...

Perelnétek ebben a helyzetben a volt férjet?

Figyelt kérdés

A 15 éves lányom apjáról van szó.

A teljes felügyelet az enyém! Ő lemondott róla. Láthatásra is évi 5-6x viszi csak el. A lányom elmegy vele, nem szereti de nem is utálja.

Most hétvégén elvitte 3 napra. És ez alatt beadatta az elso covidos oltást a gyereknek úgy hogy én nem tudtam róla. Nem közölte előre. Nem beszélte meg velem! Véletlen derült ma reggel ki mikor fajlalta a karját a gyerek. Piros duzzadt volt egy helyen akkor kérdeztem h ez mi? Mert h ne mondja el nekem!

Elvileg 2hét múlva jönne megint a gyerekért. De az fix h nem mehet el vele sehova a gyerek innentől kezdve!

Szerintetek a gyerek egészsége miatt perelhetem? Vagy legalább egy ügyvédi felszóliítás? Vagy barmi ami jogi útat tudtok?

2021. nov. 4. 09:21
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

A felugyeleti jog abban all h minden a gyereket erinto kerdesben egyeduli dontesi jogom van! Vagyis az oltas kerdeseben is! Hiszen kiskorukent nem irhat ala semmit sem.

Ha azt nezem az evi 5-6 lathatassal tulkep csak engem piszkal. Leven bejelentes nelkul toppan be, volt h hajnali 6kor. Minden esetben a gyerekre biztam h akar e menni az apjaval vagy nem. Mondjuk ilyen hajnali betoppanasnal eselytelen volt 😂 a lanyom ki nem kellne az agybol 10 elott szombaton.

Aki engem okol a valas miatt na az igencsak tevedett. De nem fogom most reszletezni miert.

Es kikerem magam h oltas ellenes lennek! A lanyom is donthetett ebben h akar e vagy sem. Eddigeg se fordult a fejeben.

Miutan beszeltem a lanyommal most este, kiderul h ket napig nyaggatta ragta a fulet kiabalt orditott vele majdhogynem zsarolta az oltas miatt. 2x vitte el amikor is nemet mondot h: anya donti el! Te nem irhatsz ala semmit sem.

Majd vasarnap harmadszora is elrangatta mar szo szerint. Majdnem pizsamaba. Jelenetett rendezett. A lanyomnak elege lett es belement.

De most megmondta h nincs masodik es soha tobbet nem akar az apjaval talakozni ezek utan!

2021. nov. 4. 20:04
 22/25 anonim ***** válasza:
89%
…and everyone clapped …
2021. nov. 4. 20:06
 23/25 anonim ***** válasza:
hurrá
2021. nov. 4. 20:20
 24/25 anonim ***** válasza:
46%
Szerintem ez nettó kamu amit idehányt a kérdező. A fiatalok nem konteósok. Teljesen igaza volt az apjának mert így van biztonságban a gyerek.
2021. nov. 5. 05:53
 25/25 anonim ***** válasza:
45%

Ha a lány bulizós, akkor kell neki az oltás. Különben nem minden ember a beléiltott lötynek, mely hosszútávon beláthatatlan következményeket okozhat, pl meddőséget.

A Covidizmus már mebolondította a józan észt!🦠😱 Mindenki azt szajkózza, amit a fósodratuban lát, hall. Mindent elhisznek, amit mondanak, akár a vallásokban. 🧛‍♂️⛪️🕌

2021. nov. 6. 09:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!