Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ti perelnétek vagy elfogadnátok?

Ti perelnétek vagy elfogadnátok?

Figyelt kérdés
Beadtam 2 éves garanciamentes laptopomat szervizelni és láss csodát ellopták tőlük. Ez kb. már 1 hónapja történt, ma sokadik telefonálgatás után a szakszerviz végre megkapta a rendőrségi jegyzőkönyvet és felajánlottak egy új laptopot 100e forint értékben. A baj csak az, hogy merőben gyengébb mint amilyen nekem volt, nem is beszélve az elveszett adatokról és személyes dolgok elvesztéséről. Mondtam nekik hogy legalább olyat adjanak amilyen az enyém volt, de csak kikerülő választ kaptam, hogy ez van készleten stb. Ti mit tennétek? érdemes perelni?

2012. máj. 9. 15:28
 1/3 anonim ***** válasza:
perelj, de jó zsíros összegre, hogy a rajta lévő adatok nagyon fontosak voltak. Valszeg van felelősségbiztosításuk, majd az fizet. Vagy majd hajlandóak lesznek peren kívül megegyezni.
2012. máj. 9. 17:06
 2/3 anonim ***** válasza:
A notebook árát vissza kell adják, de az adatok a kutyát sem fogja érdekelni, mert az egy alap dolog, hogy szervizbe adatmentés után adunk be laptopot.
2012. máj. 9. 18:12
 3/3 A kérdező kommentje:
Ezzel nincs is gond, de vártam több mint egy hónapot a válaszukra és kiszúrnák a szemem egy ilyennel. Mondtam a srácnak hogy legalább akkor az árát adják ide és max kipótolom, erre azt a választ kaptam, hogy a főnöke visszahív. Egész nap vártam hogy hívjon, de semmi. Kicsit kezd dühíteni. Az a baj ha perelek akkor az sok pénzbe kerül. Oké adatmentés, de álmomban se gondoltam, hogy pont a szervizből lopják majd el, fényes nappal, nyitva tartás közben.
2012. máj. 9. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!