Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha már megszerettetek valakit elfogadnátok őt bármilyen testi hibával is?
Ezen én is elgondolkoztam már. Én pl tele vagyok striákkal. Nem túl diszkrét... Szerintem ideig óráig az ember elfogadja vagyis inkább nem törődik vele, de idővel mikor már kicsit jobban összeszoknak szerintem ott fog motoszkálni a dolog a másikban. És addíg piszkálja az illetőt amíg ettől tönkre nem megy a kapcsolat.
Legalábbis ez az én meglátásom.
21F
Te hülye vagy? Szerinted ha valakit TÉNYLEG szerelemmel szeretsz, akkor a szakításotok oka lehet az, hogy striáid vannak?
Elárulom, a nők 90%ának terhesség után elég sok stria jelenik meg a testén.. Elhagyod 5 év után emrt motoszkál benned, hogy stria? De mondom jobbat, idővel öregszel ám! Ráncos leszel, felszalad rád néhány kiló, mert lelassul az anyagcseréd. Ősz lesz a hajad vagy talán ki is hullik. A társadnak is. És ha ez benned ott motoszkál és képes lennél ezért ott hagyni bárkit, akkor nem minősítenélek inkább.:) Tudod senki sem örökké fiatal, ahogyan nem lehetünk 24/7 a csúcson sem.
Én 12 éve szeretek valakit, hidd el láttam már rossz passzban, kórházban olyan állapotban amit senkinek nem kívánnék, lelkileg összetörve is, plusz 8 kilóval és csontsoványra is lefogyva. Egyszer nem fordult meg a fejemben ilyen, de ha te valakit otthagynál mert striás a teste vagy ferdék a fogai vagy ne adj Isten bármilyen más testi-szervi problémája lett az élete során... Akkor csak gratulálni tudok!
Én egy szóval nem mondtam, hogy ilyenért elhagynék bárkit. :) A többi részére pedig csak annyit mondok, úgy ámen. :) Remélem így is lesz. :)
21F
Ez célzás akart lenni valamire? :P
21F
Stop!
A kérdésben megint nem egyértelmű.
Eleve volt valakinek valami "plussza" és úgy szeretted meg, vagy időközben, miután már megszerettél mint tökéletes lényt, lett a "plussza".
Röviden a kérdés, ha a plusz lett volna előbb, akkor is meg tudtad volna szeretni??? 99%-a az embereknek nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!