Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megismerkednétek egy férfivel és ezt ajánlaná, elfogadnátok?
Figyelt kérdés
Ha több hónapig együtt lennétek és felveti az összeköltözés gondolatát és azt mondja,hogy semmit nem kéne csinálnotok (nem kéne főzni,takarítani,dolgozni,stb tehát azt csinálnátok egész nap,amit csak akartok),mert Ő eltartana,ti belemennétek a dologba?
A válaszotokat indokoljátok is légyszi.
Köszönöm.
2011. dec. 31. 14:42
1/33 anonim válasza:
Nem. Nekem ez az érzés elviselhetetlen lenne. Ezerszer többre vagyok képes annál, minthogy egy kitartott nő legyek.
Másrészről bele lehet hülyülni a semmittevésbe.
2/33 anonim válasza:
Nem! Egyrészt nem azért tanultam, hogy eltartsanak, szükségem van a munkámra, másrészt pedig bele is őrülnék, ha egész nap semmit sem csinálhatnék. Én szeretek sütni-főzni, takarítani, és nem hiszem, hogy ez menne. Azon felül eszembe sem jutna, hogy ennyire függjek egy férfitól, hiszen mi lesz, ha megromlik a kapcsolat? És pár hónap nem elég ahhoz, hogy valakivel összeköltözzek.
3/33 anonim válasza:
Nem. Édesanyám mindig arra tanított, és nagyon igaza volt, hogy soha, semmilyen körülmények között ne függjek egy férfitól sem anyagilag.
4/33 anonim válasza:
Èn többre vagyok képes mint az általad felsoroltak nem csinálására!
5/33 anonim válasza:
ez teljes mértékben a férfitól függés lenne, nem kellene
7/33 anonim válasza:
Elfogadnám, ha szeretném, végül is nem tilt semmit, azt csinálhatom, amit akarok, akár dolgozhatok is, legalább tényleg azt csinálhatnám amihez kedvem van és nem az anyagiak miatt kéne csinálni.
8/33 anonim válasza:
Nem. Ez az első lépés a kisajátítás felé. A legvége a szobafogság.
Ezen kívül szükségem is van arra, hogy valamit csináljak, ami legalább látszólag értelmes foglalatosság.
9/33 anonim válasza:
nem mert túl szép ahhoz hogy igaz legyen.
10/33 anonim válasza:
mellesleg ha azt csinálsz, amit akarsz, akkor dolgozhatsz is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!