Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha megismerkednétek egy férfivel és ezt ajánlaná, elfogadnátok?

Figyelt kérdés

Ha több hónapig együtt lennétek és felveti az összeköltözés gondolatát és azt mondja,hogy semmit nem kéne csinálnotok (nem kéne főzni,takarítani,dolgozni,stb tehát azt csinálnátok egész nap,amit csak akartok),mert Ő eltartana,ti belemennétek a dologba?

A válaszotokat indokoljátok is légyszi.

Köszönöm.

2011. dec. 31. 14:42
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
29%
Fogadd el,ha szereted akkor ne is gondolkozz rajta.Semmit se kellene csinalj!Egyezz bele.
2011. dec. 31. 15:00
 12/33 anonim ***** válasza:
95%

A szomszédunkban lakott egy család ahol nőnek nem kellett eljárnia dolgozni csak nevelhette a három gyerekét, amúgy ő takarította a lakást. A gyerekek tizenévesek lettek amikor a pasi beleszeretett egy nőbe és elhagyta őket. A szomszéd nő mivel az elmúlt tizenpár évben nem dolgozott nem tudott elhelyezkedni, ideg-összeroppanást kapott, nem tudta mi lesz így vele. Eléggé lesüllyedt a gyerekeivel együtt.

Elfogadhatod az ajánlatot, de járj el dolgozni, legyen kereseted, legyen folyamatos munkaviszonyod.

2011. dec. 31. 15:03
 13/33 anonim ***** válasza:
96%
Nem fogadnám el. Mi lesz,ha megromlik a kapcsolat? Ott állsz munka,pénz,minden nélkül? Eltűrnéd,hogy egy-egy veszekedés alkalmával a fejedhez vágnák,hogy Te csak ne szólj egy szót se,mert nem csinálsz semmit?
2011. dec. 31. 15:05
 14/33 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem több hónap együttlét kevés, mondjuk ez a felektől függ.

Nem mennék bele, mert egyrészt túlságosan meseszerű, másrészt szeretek főzni-sütni (najó, inkább imádok:D), dolgozni (még akkor is, ha csak a ház körül barkácsolni, ültetni stb..), a takarítással sincs bajom :)

Nem vagyok az a fajta, aki hagyja, hogy eltartsák.

Ha bele is mennék, csak akkor, ha engedné, hogy ne csak üljek a fenekemen, hanem főzhessek, takaríthassak stb..

2011. dec. 31. 15:12
 15/33 anonim ***** válasza:
18%
Nem Arab véletlenül??
2011. dec. 31. 15:12
 16/33 anonim válasza:
Az odáig nekem nem lenne baj, ha ő ezt felajánlja, de ettől én még mindenképpen dolgoznék, hiszen azért tanulom azt, amit, mert ezt is szeretném csinálni. Az ellen viszont egy percig se tiltakoznék, ha nem kéne takarítani :) Főzni szeretek, de ha a többi házimunka esetében megteheti/megtehetjük, hogy mással végeztessük, fizetésért, akkor annak örülnék, mert ezeket utálom csinálni :)
2011. dec. 31. 15:18
 17/33 fehér gandalf ***** válasza:
67%

látom a nagyon nem tetszik nektek ha egy nőnek nem kell takarítani.

hozzám jöhettek 2 szobát kéne full kitakarítani.

2011. dec. 31. 15:20
 18/33 anonim ***** válasza:
100%
igen...bár én ragaszkodom a háztartás vezetéséhez...szivesen főznék, sütnék stb.
2011. dec. 31. 15:43
 19/33 anonim ***** válasza:
Én elfogadnám, persze csak ha szeretném és ha ő is szeretne. Amin az elmúlt években keresztülmentem, ez maga lenne a kánaán.
2011. dec. 31. 15:49
 20/33 anonim ***** válasza:
79%

Ez így unalmas lenne!

Elfogadnám ha dolgozhatnék mellette és amit keresek félretenném hogyha szétmegyünk legyen miből megélnem.

Egyébként hamar rálehet kiabálni ezeket az emberre és az marha szarul eshet...

2011. dec. 31. 15:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!