Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha megismerkednétek egy férfivel és ezt ajánlaná, elfogadnátok?

Figyelt kérdés

Ha több hónapig együtt lennétek és felveti az összeköltözés gondolatát és azt mondja,hogy semmit nem kéne csinálnotok (nem kéne főzni,takarítani,dolgozni,stb tehát azt csinálnátok egész nap,amit csak akartok),mert Ő eltartana,ti belemennétek a dologba?

A válaszotokat indokoljátok is légyszi.

Köszönöm.

2011. dec. 31. 14:42
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
Mivel arról van szó, hogy azt csinálok amit akarok, ezért dolgoznék. (a takarítást most is takarítónő csinálja) Munka nélkül megőrülnék az unalomtól.,
2011. dec. 31. 15:58
 22/33 anonim ***** válasza:
79%

Én egy hetet szabin voltam,és már az őrület határán vagyok az unalomtól

Szóval biztos dolgoznék,főzni szeretek,az idegenekben nem bízom szóval takarítónőt nem szivesen hivnék

Egy ideig biztos kényelmes ez az életmód,de utána baromi unalmas lesz

2011. dec. 31. 16:02
 23/33 anonim ***** válasza:
93%
Nem. Nem szeretnék kiszolgáltatott lenni.
2011. dec. 31. 16:03
 24/33 anonim ***** válasza:
Fogadd el és találd fel magad, tanulj, keress hobbit, dolgozzál olyan területen, amit tényleg szeretsz. Itt mindenkinek fekete-fehér minden. Attól, hogy valamit felajánlanak, még nem kell azt csinálni, gondolom, nem torkolná le a párja, ha finom vacsorával várná.
2011. dec. 31. 16:07
 25/33 anonim ***** válasza:
Megőrülnék, szóval nem. Ideig-óráig kényelmes lenne, de mikor 1 évet otthon ültem és mindent megcsináltam (takarítás, főzés, mosás, ami volt) utána majd megevett a penész, hiába a hobbimmal foglalkoztam.
2011. dec. 31. 17:35
 26/33 anonim ***** válasza:
Nalunk most ez van. De ez nem ugy nezett ki, hogy azt mondta a parom, hogy "Ej, csibem, gyere hozzam lakni, nem lesz gondod az eletre!" Sose voltam naplopo! Megismerkedtem egy kulfoldi ferfival, aki elobb a baratom lett, majd kesobb a ferjem. O haza akart menni, en kovettem. En a nyelvet nem beszelem, es itthagytam miatta az egyetemet. Az o keresetebol kenyelmesen megelunk, persze sose mondta,hogy ne dolgozzak,sot..kozosen beszeltuk at a lehetosegeket. Nem sokara elkezdek nyelvet tanulni, majd visszakuzdom magam arra az egyetemre, ahova otthon jartam, csak itt meg tobb lehetosegem lesz pl. kutatasra. Nem mondta, hogy folytassam azt, azt se hogy dolgozzak, en dontom el mit csinalok. Megismerek egy uj orszagot, nyelveket tanulok, es ha minden jol megy 2 ev mulva ott leszek az egyetemen. Nincs takaritonk en fozok, de kettonkre ez fel oras muvelet, takaritas kb 1 ora, ugyhogy nem szakadok meg. Attol fugg, hogy mit adsz fel erte es milyen a viszonyotok. De en ettol nem erzem magam eltartottnak, ha elvegzem az egyetemet, akkor az itt a hivatasomert forintba atszamolva 2milliot fizetnek kb, nekem ez boven jo. Addig meg elvezem vele az eletet. Szoval az elet nem feket meg feher! Mas kerdes, hogy egyesek semmit se csinalnak,ha van egy ilyen "lehetoseguk". Az meg mar az o bajuk... Te mit csinalnal kerdezo? Inkabb ez a fontos!
2011. dec. 31. 18:24
 27/33 anonim ***** válasza:

off

"Én egy hetet szabin voltam,és már az őrület határán vagyok az unalomtól"

Egyszer egy sérülés (többszöri műtét) miatt 8 hónapig itthon voltam. Életem legszebb 8 hónapja volt. (leszámítva a gyerekkorom)

on

2012. jan. 1. 11:05
 28/33 anonim ***** válasza:
50%
Azért kérdeztem nem arab-e,mert fehér ember, ilyet nem ajánl fel.Pláne csak úgy a semmiért.Lehet a hárembe kellenél.
2012. jan. 1. 12:50
 29/33 anonim ***** válasza:

Odaköltöznék, ed mondjuk 4 órában elmennék dolgozni.

Így egyrészt nem kattannék meg, másrészt a saját hóbortjaimat tudnám fedezni, nem függenék tőle teljesen.

2012. jan. 1. 13:00
 30/33 anonim ***** válasza:
Ha megtiltaná, hogy bármit is csináljak, akkor nem, mert nem akarok dróton rángatott báb meg szolga lenni, aki tőle függ. Ha dolgozhatok mellette, és szeretem, akkor nem hazudok, elfogadnám :).
2012. jan. 1. 16:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!