Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megismerkednétek egy férfivel és ezt ajánlaná, elfogadnátok?
Ha több hónapig együtt lennétek és felveti az összeköltözés gondolatát és azt mondja,hogy semmit nem kéne csinálnotok (nem kéne főzni,takarítani,dolgozni,stb tehát azt csinálnátok egész nap,amit csak akartok),mert Ő eltartana,ti belemennétek a dologba?
A válaszotokat indokoljátok is légyszi.
Köszönöm.
Nem arab.
Nem tiltana meg semmit.
úgy látom mindenki le lett pontozva,aki nem akar kitartott lenni különösebb indok (pl gyereknevelés) nélkül..szép:)
Ezért is terjedt el többek között,az az általánositás a férfiak között,hogy a nők csak egy pénzes balfäszt keresnek maguk mellé,akik eltartják...sajnos:(
Nem. Honnan tudjam, nem fog-e visszaélni a helyzettel? Honnan tudjam, hogy nézeteltérés alkalmával nem fogja-e a fejemhez vágni, hogy "mert az én pénzemből élsz!"?
Amúgy is megőrülnék, ha nem volna rendszer az életemben - nekem nem rendszer a szoli, műkörmös, fodrász, kozmetikus körmenet.
Nekem kell, hogy dolgozzak, szóval kell, hogy legyen mivel, tartalmas dologgal foglalkoznom.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!