Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Perelnétek ezek után?

Perelnétek ezek után?

Figyelt kérdés
Több mint 1hónapja szültem, és azóta még mindig vérzem. Ez nem is annyira gáz, minthogy a szülés közben a doki támasztotta csak a falat, a szülésznő csinált mindent, utána a doki úgy varrt össze, hogy 3héig se aludni, se állni, se ülni nem bírtam. Ráadásul most derült ki, hogy olyan rosszul varrt, hogy plasztikára lesz szükségem...Szülés után 2hétre vissza kellett mennem kaparásra, mert bennem hagytak valamit. Aztán most megint egy kaparás vár rám, mert még mindig nem sikerült kivenni rendesen azt a "valamit". Ja, hozzáteszem 2hetet hordtam túl a babámat, mert nem akartak indítani, mivel UH alapján 3300gr-nak mérték a babámat, erre 4,5kilóval született. Ti lépnétek valamit, mert már 1hónapja kórházból kórházba járok, a babát nem is szoptathatom ilyenkor, plusz mindig valakire rá kell bíznom, amíg én vizsgálatokon vagyok?!? Köszi a válaszokat.
2011. aug. 5. 22:35
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Hát hacsak nem vagy jogi végzettségű, akkor előbb egy ügyvéddel beszéld meg az esélyedet és aztán indíts pert rajta vagy máson keresztül.
2011. aug. 5. 22:41
 2/23 anonim ***** válasza:
90%
Ne viccelj, természetesen! Keress egy ügyvédet és ezt ne hagyd szó nélkül. Szorítok Neked és vigyázz a csöppségre, ne ő lássa kárát!
2011. aug. 5. 22:46
 3/23 anonim ***** válasza:
90%

Természetesen igen! Sajnàlom hogy ez tôrtént veled/veletek. Vissza csinàlni màr nem lehet, viszont megakadàlyozni meglehet hogy màs kismamàk ne kerûljenek hasonlo helyzetbe.

37hkm

2011. aug. 5. 22:54
 4/23 anonim ***** válasza:
7%
Inkább normális orvoshoz menj és tetesd rendbe magad,ha tényleg valami nem klappol és ne a bíróságra rohangálj...akkor sem szoptathatsz amikor amott vagy.ahány ember,annyi féle reakció a beavatkozásokra.Ezt bárki beláthatja!de ha sok pénzed van ügyvédre,szakértőkre,perre stb...te tudod,de csak nem lehetsz olyan szarul ha ilyenekre van időd,türelmed.én nem is értem hogy 1olyan kisbaba mellett ilyen baromságokon agyalsz!
2011. aug. 5. 22:59
 5/23 anonim ***** válasza:

22.59-es: biztos nem gondoltad ezeket komolyan, ha igen, akkor nem vagy komplett, már nem haragudj.

ha ez én velem történt volna meg, biztos hogy perelnék ha tudnék. ez durva ami veled történt kedves kérdező.

beszélj egy jó ügyvéddel, aki már tárgyalt ilyen esetben. ő majd elmondja az esélyeidet.

sok sikert és kitartást nektek!

2011. aug. 5. 23:19
 6/23 anonim ***** válasza:
45%
Nem perelnék, de az biztos, hogy a dokit "népszerűsíteném" név szerint minden fórumon!
2011. aug. 5. 23:27
 7/23 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem is pereld be, ez egyszeruen felhaborito! Az, hogy nem inditottak a szulest, rosszra is fordulhatott. De az egesz nagyon durva. En a pert valasztanam gondolkodas nelkul!
2011. aug. 5. 23:58
 8/23 anonim ***** válasza:
52%

Perelhetsz, mert teljesen jogosan vagy dühös és laikusan nézve szerintem van is esélyed nyerni. Viszont készülj fel, hogy nem lesz egyszerű, sem anyagilag, sem lelkileg és több évre elhúzódhat.

Érdemes először felkeresni egy igazságügyi orvosszakértőt, aki egyben szülés-nőgyógyász, megmondja, történt-e műhiba. Kb. 50-300 ezret fog kérni. Ha igen, utána lehet a szakvéleménnyel egy ügyvédet keresni. Fordítva is lehet, de az ügyvéd akkor sápot vesz le a szakvéleményért is, amit nem ő csinál... Az a kérdés is fel fog merülni, hogy az orvos vagy a kórház a hibás, és ugyi a kórházak közül sok csődben van...

Egyébként teljesen átérzem a problémád. Én trombózist kaptam császár után, két hétig voltam intenzíven, fejtem a nyakamba a tejet, cumi-sztrájkoló gyerekemmel meg az apja éjszakázott, családtagok nappaloztak. Eltelt egy év, a babámat még mindig nem tudom egyedül ellátni és havi 20ezerbe kerül az injekcióm. :( Sajnos M.o-n nincs szabályozva, hogy kötelezően adjanak vérhigítót császárhoz vagy legalább kivizsgálják kell-e.

2011. aug. 6. 06:33
 9/23 anonim ***** válasza:
Fogadott doki volt? Vagy az ügyeleten szültél?
2011. aug. 6. 06:58
 10/23 anonim ***** válasza:
Rajtad kívül rengetegen vannak még így. Ezzel tutira nem nyersz pert.
2011. aug. 6. 10:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!