Perelnétek ezek után?
Természetesen igen! Sajnàlom hogy ez tôrtént veled/veletek. Vissza csinàlni màr nem lehet, viszont megakadàlyozni meglehet hogy màs kismamàk ne kerûljenek hasonlo helyzetbe.
37hkm
22.59-es: biztos nem gondoltad ezeket komolyan, ha igen, akkor nem vagy komplett, már nem haragudj.
ha ez én velem történt volna meg, biztos hogy perelnék ha tudnék. ez durva ami veled történt kedves kérdező.
beszélj egy jó ügyvéddel, aki már tárgyalt ilyen esetben. ő majd elmondja az esélyeidet.
sok sikert és kitartást nektek!
Perelhetsz, mert teljesen jogosan vagy dühös és laikusan nézve szerintem van is esélyed nyerni. Viszont készülj fel, hogy nem lesz egyszerű, sem anyagilag, sem lelkileg és több évre elhúzódhat.
Érdemes először felkeresni egy igazságügyi orvosszakértőt, aki egyben szülés-nőgyógyász, megmondja, történt-e műhiba. Kb. 50-300 ezret fog kérni. Ha igen, utána lehet a szakvéleménnyel egy ügyvédet keresni. Fordítva is lehet, de az ügyvéd akkor sápot vesz le a szakvéleményért is, amit nem ő csinál... Az a kérdés is fel fog merülni, hogy az orvos vagy a kórház a hibás, és ugyi a kórházak közül sok csődben van...
Egyébként teljesen átérzem a problémád. Én trombózist kaptam császár után, két hétig voltam intenzíven, fejtem a nyakamba a tejet, cumi-sztrájkoló gyerekemmel meg az apja éjszakázott, családtagok nappaloztak. Eltelt egy év, a babámat még mindig nem tudom egyedül ellátni és havi 20ezerbe kerül az injekcióm. :( Sajnos M.o-n nincs szabályozva, hogy kötelezően adjanak vérhigítót császárhoz vagy legalább kivizsgálják kell-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!