Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szerintetek jók ezek az...

Szerintetek jók ezek az eredmények? Meddig húzhatom még így?

Figyelt kérdés

Ma vagyok 38 hetes és ezeket az eredményeket kaptam. Kicsit elkeseredtem hogy a babám nem nagyon akar kibújni az eredmények alapján még a 40.héten sem. Volt valakinek hasonló eredménye?

Egy élő magzat koponyavégű fekvésben. Normális frekvenciájú szívműködés.BPD:92mm, AC:346mm

súlya:3370gr

Placenta a mellső falon tapad jó helyen,1.fokban érett.A magzatvíz mennyisége átlagos.Doppler:az art. umbilicalisban norm.áramlás. Az nst eredményemen tegnap pár fájást mutatott éreztem is felment 80 ra egy fájás a többi meg kisebb volt.Mostanában sokat keményedek,sokat nyilallik görcsöl a hasam és szúródik lent. Szerintetek meddig húzhatom még?

2011. szept. 28. 13:37
 1/1 anonim ***** válasza:

Egyfelöl akár a 40. hétig is mert a lepény még szépen táplálja .

egy front meghozhatja a szülést. a szúró érzés talán már sejteti hogy nyílni fog a méhszáj mégcsak a feje nyomja .

2011. szept. 28. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!