Meddig húzhatom még a terhességet?
Figyelt kérdés
31 hetes terhes vagyok. Ma engedtek haza a kórházból. Egy ujjnyira nyitva vagyok,megrövidült a méhnyak. A derekam fájdogál. Egyéb panaszaim nincsenek. Nem görcsölök,a leleteim jók. Babámnál kisfokú retardáció van ill. átlagosnál kevesebb a magzatvíz. Azon parázok,hogy bármikor megszülhetek. Más is volt ilyen helyzetben? Hány hétig tartott a terhesség ezekkel a próblémákkal?2011. máj. 4. 16:24
1/6 anonim válasza:
Szerintem nincs ember aki ezt meg tudná mondani . A lepény érettsége ha engedi akkor még jó sokáig.
2/6 anonim válasza:
a derekad attól is fájhat, ha sokat fekszel, meg már a pocakod sem pici...
ha nyitott a méhszájad, feküdj, amennyit csak tudsz.
sógornőm a 40. hétig húzta :)
nekem a 39. héten nyílt ki, 2 ujjnyira, és a 40. héten indítottak, mert semmi sem történt, de én feküdtem sokat. a 35. héttől meg már meg volt rövidülve, habár teljesen zárt voltam.
3/6 anonim válasza:
Egy barátnőm félidőnél már így volt,és a kiírt időpontig húzta.Lényeg,hogy pihenj sokat.
4/6 A kérdező kommentje:
38. hétig mindenképp bent akarom tartani! Kösz a válaszokat!
2011. máj. 5. 07:39
5/6 anonim válasza:
Nekem is ezek kb az adataim a 36. héten, a dokim semmit sem tudott mondani arról, hogy mikor szülhetek. Azt mondta, ha tudná, akkor már Nobel díjat kapott volna.
Úgyhogy nincs szabály!
Könnyű szülést kívánok (majd, ha itt az ideje).
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Neked is könnyű szülést! Neked már csak egy hét és átlépi a babád a bűvös 37 hetet és nem lesz korabébi. Irigyellek. Bárcsak én is ott tartanék már.
2011. máj. 6. 07:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!