Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Meddig húzhatom még a terhessé...

Meddig húzhatom még a terhességet?

Figyelt kérdés
31 hetes terhes vagyok. Ma engedtek haza a kórházból. Egy ujjnyira nyitva vagyok,megrövidült a méhnyak. A derekam fájdogál. Egyéb panaszaim nincsenek. Nem görcsölök,a leleteim jók. Babámnál kisfokú retardáció van ill. átlagosnál kevesebb a magzatvíz. Azon parázok,hogy bármikor megszülhetek. Más is volt ilyen helyzetben? Hány hétig tartott a terhesség ezekkel a próblémákkal?
2011. máj. 4. 16:24
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs ember aki ezt meg tudná mondani . A lepény érettsége ha engedi akkor még jó sokáig.
2011. máj. 4. 16:42
 2/6 anonim ***** válasza:

a derekad attól is fájhat, ha sokat fekszel, meg már a pocakod sem pici...

ha nyitott a méhszájad, feküdj, amennyit csak tudsz.

sógornőm a 40. hétig húzta :)

nekem a 39. héten nyílt ki, 2 ujjnyira, és a 40. héten indítottak, mert semmi sem történt, de én feküdtem sokat. a 35. héttől meg már meg volt rövidülve, habár teljesen zárt voltam.

2011. máj. 4. 16:50
 3/6 anonim ***** válasza:
Egy barátnőm félidőnél már így volt,és a kiírt időpontig húzta.Lényeg,hogy pihenj sokat.
2011. máj. 4. 17:42
 4/6 A kérdező kommentje:
38. hétig mindenképp bent akarom tartani! Kösz a válaszokat!
2011. máj. 5. 07:39
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekem is ezek kb az adataim a 36. héten, a dokim semmit sem tudott mondani arról, hogy mikor szülhetek. Azt mondta, ha tudná, akkor már Nobel díjat kapott volna.

Úgyhogy nincs szabály!

Könnyű szülést kívánok (majd, ha itt az ideje).

2011. máj. 5. 21:27
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Neked is könnyű szülést! Neked már csak egy hét és átlépi a babád a bűvös 37 hetet és nem lesz korabébi. Irigyellek. Bárcsak én is ott tartanék már.
2011. máj. 6. 07:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!