Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Beékelődött a feje és lassabb...

Beékelődött a feje és lassabb a szívhangja a babának. Meddig húzhatom még?

Figyelt kérdés
Ezeket ma állapította meg a védőnő. Szerinte már nem sokáig húzom. Szerintetek? Tapasztalat?
2011. ápr. 26. 22:58
 1/7 anonim ***** válasza:
Nincs erre pontos meghatározás. Lehet, hogy egy órát, lehet hogy egy hetet is.
2011. ápr. 26. 23:06
 2/7 anonim ***** válasza:
77%
A védőnőd nagyon tudatlan. Attól, hogy a baba feje a medencebemenetre nyomott ("beékelődött")a szívhang még nem lassul le. Akkor lassul le, ha kitolásban vagy. Ha még nincsenek a szülésnek előjelei és lassul a baba szívhangja, akkor érdemes kórházba menni kivizsgálásra.
2011. ápr. 26. 23:06
 3/7 A kérdező kommentje:

:)

Nem attól lassult a szívhangja, hogy beékelődött a feje! :) Az ékelődést hastapizással, a szívhang lassulását a hallgató műszerével állapította meg. Azt mondta, hogy nem határértéken aluli, de már a normál 140-es átlag alatt van. Szerinte készül a születésre.

2011. ápr. 26. 23:11
 4/7 anonim ***** válasza:
szerintem sem csökken a baba szívhangja, ameddig még a hasadban van!
2011. ápr. 26. 23:43
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha műszerrel mérték és csökken, akkor sztem nézesd majd még meg többször, nehogy probléma legyen. Csökkenhet más miatt is a szívhang, nem nemcsak azért, mert születésre készül.
2011. ápr. 26. 23:49
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Az en lanyommal is igy voltam pont, beekelodott a feje es a szivhangja is lelassult de mivel pici sulyt mertek a doki azt mondta mig lehet hagyjunk bent hogy hizzon.. Naponta kellett menjek ellenorzesre, egy hetre ra szultem(tulhordassal), pont mielott mar inditani akartak volna szerencsere magatol beindult.
2011. ápr. 27. 08:07
 7/7 anonim ***** válasza:
nekem ez után még 2 hetem volt hátra.
2011. ápr. 27. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!