Irnátok tapasztalatokat? Ha 37 hetesen aztmondta a doki hogy a méhszáj már puhul és a baba feje beékelődött akkor van esélyem hogy nem hordom túl?
Azóta vannak erős jóslófájásaim is alig birok menni. Van esélyem hogy inkább előbb szülök mint később? Nálatok hogy volt?
38+2 hetes
Szia!
:)
Előző terhességemnél a 20. héttől nyitva voltam, és a 35. héttől már felpuhult a méhszáj elég rendesen, a baba feje pedig már a 33. héten beékelődött. Doki minden alkalommal azt mondta, hogy bármikor szülhetek...
40+4 voltam, amikor burkot repesztett, minden fájás nélkül tágultam és 20 perc alatt megszültem.
Nekem jóslóim sem voltak.
én most várom a harmadik lányunkat és a 32. héten mindegyiikel így álltam mint te de az első kettővel rávittem 6 napot és a picinál is erre számítok
ne akarj előbb szülni inkább örülj neki ha bennt marad a picuri a kiirt időpontik őneki addig jó odabent amíg magától el nem indul szép szülést kívánok és kitartás
egy 39 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!